Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire visel meg titeket egy durva kosár? Hogyan élitek meg?
A lany kezdemenyezett nalam is, aztan kiderult hogy csak addig kellettem amig szunetet tartottak a bakjaval. Sose ismerkedtem lanyokkal, ugy voltam vele minsig hogx ha valaki akar valamit, majd keres. Most viszont mar azt vallom hogy egyaltalan ne is keressen, mert borzalmas rosszul esett ez a tapasztalat. Hetekig alig ettem, fogytam, nem tudtam aludni, kifordultam magambol, neha meg most is elojon pedig lassan egy eve tortent.
Kerdezo, probald elterelnia gondolataidat rola. Gondolj bele abba hogy mekkora istenkiralycsaszar let az hogy egy ilyen idiota nem csung a nyakadon. En is igy probalom felfogni, es azt az oldalat nezni hogy igy jobb, mint tarsas maganyban.
Én már ott kiakadtam hogy hülyére vett a csaj. Pedig ugye viszonylag semmiség a történet, eljátszotta hogy ő nem is gondolta hogy én komoly célból ismerkednék vele (pedig nagyonis tudta) és ő csak barátkozni akart, hát hogyne!
Legszivesebben leköptem volna, de elkerült minden kontaktust ahogy inkább én is.
A következmény drámai lett annyiból, hogy teljessé vált a kiégettségem, évek teltek el és semmmi, de abszolút semmi késztetést nem éreztem azóta sem a csajozásra, már a csajozás gondolatától is hánynom kell és megtanultam egyedül jól érezni magamat.
A kosár amit kaptam tulajdonképpen kifordított korábbi önmagamból, hiszen korábban csak egy társra vágytam, most meg nem tud igazán érdekelni a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!