Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre több embertől hallom hogy ismerősi körökbe van hogy 16 éves lány odaköltözik a 27 éves bikájához aki véletlenül pénzes,ide jutott a társadalom?
"Egyre több embertől hallom"
a hangok mondják a fejedben, nem?
"te nem vagy normális agyhalott vagy"
Te az vagy, de én mi vagyok?
#22 vagyok, ennyi pirosat(?), akkor megkérdezem még egyszer: hol van az a település ahol 16 éves fiatalkorúak elköltöznek otthonról? Hogy hova és kihez, tulképp lényegtelen, de hol mennek el otthonról a 16 évesek? Tényleg érdekelne.
🤦
Ha én senki vagyok, akkor te nem is létezel. Ekkora nyomorék a világon nincs, amekkora te vagy, kis haver. Menj dugjad tovább a saját markodat, a nőket meg felejtsd el, mert egyrészt kisfiú vagy még (főleg 58 kilósan), másrészt lassan belefulladsz az önutálatodba.
Nem tudom tényleg neked milyen ismerőseid vannak.
Nekem 16 éves a lányom. Iskolába jár. Reggel 7-kor elmegy itthonról, délután 3-kor hazajön. Ha néha elmegy szórakozni a barátnőivel, tudom mikor kivel van és hol. Nincs fiúja, tudnék róla. Amúgy nem tiltanám, ez már normális ebben a korban.
De hogy odaköltözzön hozzá, azért ahhoz lenne egy-két szavam. Először is járja ki az iskolát, aztán majd utána lehet ilyesmin gondolkodni.
De én úgy nevelem a gyerekeimet, hogy el kell menni dolgozni, és képesnek kell lenni eltartani magát. Nyilván meglátjuk majd milyen munkája lesz, nem tartom kizártnak, hogy majd a pénztárcája alapján választ magának pasit. Megteheti, szép lány. De ennek nem 16 évesen van itt az ideje.
Nem is kell mindent értened, közöd sincs hozzá semmi. És nem, nem sajnálok beteg gyereken kívül senkit.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!