Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiak miért alázzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért alázzák meg magukat a nők miatt?

Figyelt kérdés
Többször láttam hogy könyörögnek nőknek, puncsolnak, rohannak utána, alázzák magukat a földön... nőknél is van ilyen jóval kevesebb..
2023. dec. 19. 08:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A könyörgés alatt azt kell érteni amikor egy talalkozóért pitizik a férfi gondolom.
2023. dec. 19. 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:

11. Jó, hát ilyen könyörgés meg kutyába lefekvés, találkozásért epedezés (wtf?) azért nem volt.

De szerelmes voltam már. Igen, olyankor nem mindig teljesen józan az ember, olyankor minden egy kicsit más színt kap, elfogultabb is vagyok, de utólag azt mondom erre, hogy lesz.rom, legalább megtudtam, milyen az érzés szerelmesnek lenni. Ez is ritka, legalábbis én nagyon ritkán esek szerelembe. Nagy hülyeséget sose csináltam.

F

2023. dec. 19. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, de engem is kiakaszt. Amikor odanyálaz totál lúzer módon a nő képe alá, hogy "jaj, de gyönyörű vagy", meg "legyen szép napod ❤️", ki tudnám venni a saját szemeimet, kikaparni az agyamat, úgy elönt a szégyenérzet az idióta helyett is. Persze, az esetek bő 90%-ban SEMMI, zéró reakciót nem kapnak, esetleg egy "köszi", de még szmájli sem jár mellé. Hallod, szabály szerint ideges lettem, ahogy ezt leírtam!😄
2023. dec. 19. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
13. Sose írtam ilyeneket nőknek 😂😂😂 kicsit nyálas is lett a képernyőm, ahogy ezt elolvastam...
2023. dec. 19. 16:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Te nem, de más balfasz helyetted is megteszi 🤣
2023. dec. 19. 17:03
 16/22 anonim ***** válasza:
15. Egészségükre :'D
2023. dec. 19. 17:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Talán mert élvezik, szeretnek alárendeltként viselkedni.
2023. dec. 19. 18:19
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

13/17

Neked is lehetnek gondok a fejben ha ezen így kiakadsz. 🤭🤭🤭

2023. dec. 19. 18:23
 19/22 anonim ***** válasza:
34%

Egyes férfiak, én sub ferfi vagyok, úgy gondolom 1nőert teperni kell, tisztelni a nőt, az a férfi aki meg nőket aláz, ver, gyilkol, azokat egy az egybe börtönbe tennék mind, vagy úgy büntetnem hogy nők gyötörjek, kínozzak meg, éljék meg amit Ők okoznak-

(1sub férfi)

2023. dec. 19. 18:29
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

"Ahol nincs semmi "hülyeség" ott érzelmek sincsenek."

Azért nem kis gáz van az ilyen általánosító kijelentésekkel.

2023. dec. 19. 19:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!