Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes férfiak miért alázzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért alázzák meg magukat a nők miatt?

Figyelt kérdés
Többször láttam hogy könyörögnek nőknek, puncsolnak, rohannak utána, alázzák magukat a földön... nőknél is van ilyen jóval kevesebb..
2023. dec. 19. 08:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
75%

És ami online megy az még sokkal durvább.

Én még férfiként is kiábrándulok a férfiakból.

Feldob mostanában a facebook ilyen ismerkedős csoportokat.

Az elején nevettem a sok hülyeségen, de már inkább elszomorít. Hogy milyen magányosak lehetnek azok az emberek akik oda irkálnak egész nap. Aztán ha valami 13 éves unatkozó/szintén magányos lány kiír valamit, akkor máris jönnek tucatjával.

Mostanában ugye egyre nagyobb az egyedüllét aránya, és biológiai okokból ezt a férfiak nehezebben viselik. Ez az oka szerintem

2023. dec. 19. 08:51
 2/22 anonim ***** válasza:
15%

Mi lesz 10 év múlva?

Tökéletes genetikai adottságú ferfiak, mind magas , jóképű, okos , gizda , vékony vagy izmos , gazdag.

És ugyan úgy lesznek a régi időkből a 30-40 es pocakos egyszerűmelós ürgèk akiknek már egy tehén nő se jut. 🤣

2023. dec. 19. 08:54
 3/22 anonim ***** válasza:
77%

A férfiak valóban jobban hajlamosak erre de a nők is csak más módon. Van egy párkapcsolatban élő férfi és legalább 5-10 nő de van hogy "csak" 2-3 nő ácsingózik rá. Ugyanúgy nyomulnak csak mivel ezt diszkréten kell kezelni ezért nem publikus de totálisan alázzák magukat előtte.

Sokkal cikibb.

A férfiak valóban felvállaltan lemennek kutyába a nőért, ezt régen amúgy udvarlásnak hívták ma már lenézendő, pedig egy egészséges "teperés" szerintem a férfinak is jól esik és a nőnek is. A gond ott van amikor olyannak tepernek aki 0 jelet sem ad, vagy játszmázik. A megfelelő lelkületű valóban független nőnek jól esik ha egy férfi kimutatja az érdeklődését.

2023. dec. 19. 08:55
 4/22 anonim ***** válasza:
81%
Jo csak az a nem mindegy mikor egy ferfi udvarol, vagy sajat magat alazza es lemegy papucsba egy olyan noert aki le se szrja.
2023. dec. 19. 09:49
 5/22 anonim ***** válasza:
Valóban kínos látni, mások hogyan csinálnak hülyét magukból egy nő miatt, kicsit nevetséges is.
2023. dec. 19. 10:07
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

5-ös a nők ugyanezt csinálják a szerelem ilyen. Ahol nincs semmi "hülyeség" ott érzelmek sincsenek. Ami minden úgy néz ki mint a tankönyvben ott nincsenek igazi érzelmek. Ahol az ember tényleg odavan valakiért ott képes teljesen kikelni önmagából, és ez nem feltétlenül rossz. A szívügyeket nem lehet papíron, számolva leírva tökéletesen matematikailag körülírni. A lényeg hogy a másik értékelje a végén, ha nem értékeli akkor utólag el lehet mondani hogy "hülyeség volt" meg "nevetséges" de aki odáig meg vissza van valakiért az nem érzi ezt így.

Kell a lángolás, ezt a nők is mindig mondják amikor elutasítanak hogy nem érezték azt a szenvedélyt amire szükség van. Viszont ha ott van akkor ők ugyanúgy sok sok butaságot csinálnak a férfi kedvéért akiért oda vannak, csak nyilván kevésbé tűnik fel mert talán burkoltabban csinálják de mondjuk ugyanúgy naphosszat irogatnak, munka után elé mennek, találkoznak vele sülve főve, hívják őket állandóan és még sorolhatnám hogy a nők miket csinálnak. Arról nem is beszélve hogy 0-24-ben rá gondolnak ilyenkor, ami szintén nem látványos de valós jelenség.

2023. dec. 19. 10:13
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
6. Nyilvan valo de mindennek van egy hatara. Szerintem az ember buszkesege akarmekkora szerelemnel tobbet er.
2023. dec. 19. 10:39
 8/22 anonim ***** válasza:
42%
7. Pedig a 6-os nagyon szépen megfogalmazta a lényeget. Persze, mindennek van határa, de ugyanúgy a büszkeségnek is.
2023. dec. 19. 12:38
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

Csináltam én is ilyet utólag gáznak mondanám.

De én akkor nagyon szerelmes voltam.

Verset is írtam,tepertem mint az állat 🫢🫢

2023. dec. 19. 13:59
 10/22 anonim ***** válasza:
63%
8. Hat nem tudom. Nem szuletett meg meg az a no akier en lemenjek kutyaba. Foleg ha visszautasit meg szorakozik velem
2023. dec. 19. 14:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!