Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a lánynak akivel ismerkedek, hogy otthon élek a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Nem kérdezett rá, azt tudom, hogy neki vettek egy lakást a szülei (ismerősöm mutatott be neki és Ő mesélt róla), viszont én még itthon élek a szüleimmel, 25 éves vagyok.

Igazából én diploma után februárban szeretnék elköltözni albérletbe, jól keresek, az itthon létet arra használtam fel, hogy a lehető legtöbbet félretudjak rakni.

2023. dec. 16. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2-3 hónap múlva költözöl és ezt komolyan is gondolod, nincs gond, meg azért az emberek nem egy egyetemistától várják el, hogy külön éljen
2023. dec. 16. 15:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Komolyan gondolom a költözést mert már nagyon nem szeretek itthon élni. Bárhogy próbálkozom itthon akkor is egy gyerek maradok és nagyon idegesítő, hogy úgy vagyok kezelve mint egy 10 éves gyerek, őszintén szólva jobban várom a költözést mint bármi mást eddig az életemben, csak leakarom tudni az államvizsgát január végén mindenképpen előtte.
2023. dec. 16. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért durva, hogy ezt nem tudod magadtól, felnőtt, dolgozó emberként eldönteni.
2023. dec. 16. 17:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, ne hazugsággal kezdj!

Aztán lesz, ami lesz.

Hidd el, nem törvényszerű, hogy ezért kukázna. Ilyenért csak a teljesen hibbant emberek kukáznak valakit. Ha meg olyan a csaj, akkor jobb, ha előbb kiderül. Neked is. Az olyantól ne is akarj semmit, aki az anyagi dolgaidat nézi, nem téged.

2023. dec. 16. 17:36
 15/17 anonim ***** válasza:

El. Ha ezért nem akkor jobb is. 25 évesen úgy hogy tanultál nem gáz otthon élni.

N 31

2023. dec. 16. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:

31 vagyok és itthon lakom. Nem azért, mert jólesik anyuci közelsége, de sajnos így hozta az élet (durva válás). Mindennél jobban vágyom arra, hogy elköltözzek, de egyedül jelenleg nincs rá lehetőségem, viszont azt sem akarom, hogy egy olyannal költözzek össze, aki amúgy nem alkalmas rá (mint ahogy a volt férjem sem volt)

Ha csak valóban anyagi megfontolásból vagy otthon, alapjáraton önálló vagy és megcsinálsz te is minden házimunkát, bele is szállsz a költségekbe, ha hajlandó is vagy valóban a külön életre és a lány is két lábbal a földön van, akkor nem fog ezért elítélni és dobni. Ha emiatt dob, akkor meg tényleg nem kár érte.

2023. dec. 17. 08:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ismid, aki bemutatott neki és mesélt róla, szerinted rólad nem mesélt a csajnak? Biztos tudja ettől az ismerőstől, hogy szülőknél laksz még, ezért nem is kérdezte a csaj.
2023. dec. 17. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!