Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam a lánynak akivel ismerkedek, hogy otthon élek a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Nem kérdezett rá, azt tudom, hogy neki vettek egy lakást a szülei (ismerősöm mutatott be neki és Ő mesélt róla), viszont én még itthon élek a szüleimmel, 25 éves vagyok.

Igazából én diploma után februárban szeretnék elköltözni albérletbe, jól keresek, az itthon létet arra használtam fel, hogy a lehető legtöbbet félretudjak rakni.

2023. dec. 16. 14:32
1 2
 1/17 anonim válasza:
16%

Igen, ha:

- Nem akarsz 2. randit.

- Ha aranyásó a csaj, és ilyesmi helyen laktok: [link]

2023. dec. 16. 14:36
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
El, mertha azért dob akkor nem érdekled te annyira. Nagyon jó hogyha az elején kiderül, hogy te vagy a lakásod/pénzed érdekli-e.
2023. dec. 16. 14:39
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Akinek az anyjáék lakást vettek, az ne magyarázzon már, hogy ki hol lakik...
2023. dec. 16. 14:47
 4/17 anonim válasza:
18%
3. De ő NŐ! Akkor is leszólhatja a pasit, ha a pasi szolgálati lakásban/hiteles lakásban él, miközben ő maga meg az anyjáékkal egy 1,5 szobás panelben, Ózdon. >:) Nála van a pin@. :(
2023. dec. 16. 14:55
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
#4: Hadd szólja le, a férfi ne foglalkozzon vele, mert anyagias, felszínes alak, keressen mást.
2023. dec. 16. 14:58
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem titkolhatnád amúgy sem örökké. És elmondhatod azt amit ide írtál. Annyira túl van tolva ez a külön kell lakni dolog, nem értem egy 25 éves egyetemistának miért kellene már kulon laknia. Ezután rendezen főként az életed. Főleg hogy így spórolsz a mostani keresetedből. És nem is csak ülsz otthon hanem dolgozol is a tanulmányaid mellett.

Ha érdekled megérti, ha emiatt lemondja a következő talalkozot...kellene neked ilyen nő?

2023. dec. 16. 14:58
 7/17 anonim ***** válasza:
2%

Ha neki van lakása, nehéz ügy, mert bolond lenne albérletbe költözni.

Az meg, hogy te hozzá költözz.....hát, fene tudja.

Biztos volt már ilyen az idők folyamán, de annyiból rizikós, hogy nagyon jókisfiúnak kell lenned, hogy ne legyél kidobva.

Laktam én már nőnél, de soha többet.

2023. dec. 16. 15:14
 8/17 anonim ***** válasza:
6%

Mond el neki azonnal! Ha másképp látja az élet akkor nem kar érte ha nem lesz több randi.

Amúgy valószínű ez lesz mert akinek van saját lakása nőként az ugyanezt várja el. Ha csak nem vagy chad szép fiú ő meg egy 45 elvált de még szexehes mami. Mert ilyenkor még oda is költöznek a nőhöz szexszabszolgànak.

2023. dec. 16. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen el.
2023. dec. 16. 15:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebben a szégyen?
2023. dec. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!