Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány randit érdemes bevállalni egy nővel fizikai érintkezés nélkül?
Arra gondolok hogy kiszűrni azokat a nőket akik csak ingyen kávézni és vacsizni akarnak, esetleg egy lelki szemetest keresni.
Megértem hogy néhány nő nem akar rögtön első pár randin kézen fogva sétálni meg csókolózni, de egy bizonyos idő után szerintem már nagyon fentáll a veszély hogy csak kihasználja a férfit valahogyan.
Ez most konoly? Kotelezo 4-5 randi utan smarolni meg kezen fogva setalni? Nekem ez meg mindig az idegen kategoria.
Ez a baj, hogy a legtobb ember ugy a 95% igy kezd kapcsolatba, hogy randiztak 1-3-at aztan szex es mar kapcsolat. Aztán latjak legkesobb 4-5 het mulva, hogy amugy rohadtul nem is illenek ossze, de innetol mar baromi nehez elhesegetni a masikat szoval szenvednek tovabb 3-10-20 evet amig kimernek lepni.
logikusabb lenni ha minden elott megismernetek egymast tenylegesen, sok kozos programon es rengeteg beszelgetesen at es azutan emelnetek magasabb szintre a dolgot, ha tenyleg ugy erzitek, hogy majd megpusztultok a masikert meg mindig…
11-es ez jó taktika 25 év alattiaknak.
Idősebb korosztályban erre nagyon nincs már idő.
Nincs idő, te jó ég :D Ez lehet életed egyik legfontosabb döntése, de nincs idő. Hát én nem értem az embereket komolyan. Mint amikor házat, lakást veszel, és nincs idő rendesen megnézni mert rohanni kell, meg minden sz*r fontosabb. Hát könyörgöm, nem te fogsz benne lakni 5-10 évig, vagy még tovább? :D Pont hogy erre kellene időt szánni, az előzetes feltérképezésre, mielőtt valóban elköteleződsz.
A kapcsolatokkal pedig, főleg ha hosszútávúnak van szánva, nem ártana hasonlóképpen alaposan eljárni. Még annak ellenére is hogy manapság mindenki rohan. Hogy aztán huszadrangú idiótaságokkal töltse el azt az időt, amit nyert, az alapból fontos dolgokból kispórolva.
Aki munkatárs, vagy ismerős az még mindig idegen számomra. És nem fekszem le vele a 3.randin!
Feküdjön le aki akar nyugodtan, de nekem több idő kell hozzá és főleg érzések kölcsönösen!
#9 Nana, nana! Nem hiszek neked.
Mond egy ellenpéldát a saját életedből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!