Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ,mint én nő létére, hogy nem szereti az ölelkezést, a folyton, érintkezést?
Ez van,ilyen vagy.
Ismerek ilyen embereket.
Úgy hívják, hogy aromantikus. Keress rá!
Mindig is ilyen voltál, vagy ez új dolog?
Ilyen voltam. Gyerekkoromban engem sem ölelgettek, mint mások a gyerekeiket. Én voltam a beteg gyerek és az idősebb és persze mindig a rossz. Ha a húgom rosszat csinált, apám akkor az én nevemet mondta neki, mert hogy én vagyok a rossz. Valószínűleg van valami fogyatékosságom is. Ezek mind köztejátszanak szerintem. Szexelni se szeretek, nincs hozzá türelmem, hogy valaki hosszú időn át közel legyen. Pár percig tartana, azt talán elviselném.
Már felnőtt vagyok és az utolsó párkapcsolatom volt nagy teher számomra. Ő volt folyton bújós, én meg kerestem a menekülő okot. Igaz , ivott is és csinált olyanokat, ami által mégjobban megutáltam a közelségét. Iszik , gondot halmoz, hizeleg típus. Ettől rosszul vagyok.
Hatos, lol!
Amúgy nem értem, miért kellett kiemelni, hogy nő létedre? Számomra elég sértő az a sztereotípia, hogy a nők gyenge, érzelmes nyomik... Mondjuk ez vicces, mert én is gyerekkorom óta nem hagyom senkinek, hogy megöleljenek, de én se ölelgetek se puszilgatok senkit sem, még a rokonaimat sem, soha.
Viszont a szerelmemet meg imádom, őt folyton csak ölelgetném, és tőle elfogadok mindenféle közeledést. Ő az egyetlen akivel így vagyok. Még az exeim is idegesítettek néha ha hozzámértek, vele ez más. Ilyen az igaz szerelem 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!