Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves kortól tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól tartjátok furcsának/ nem egészségesnek, ha valakinek semmilyen szexuális érintkezése nem volt a másik nemmel?

Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 00:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
22
2019. aug. 14. 00:18
 2/11 anonim ***** válasza:
42%

30 felett már durva.

Hiszen gondolj bele: elszórta a tinédzserkorát, azt az időszakot, amikor az emberek elkezdik felfedezni egymást. Elszórta továbbá a huszonéves korát is, amikor az emberek az első komolyabb kapcsolatukat átélik.

Így belépni a harmadik ikszbe, abszolút nem egészséges. Az ilyen embernek orvosra van szüksége, mert mentálisan baj van vele.

2019. aug. 14. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Nincs olyan, hogy valaki elszórta. Nincs olyan ember, aki ezeket az időket el akarja szórni.

Inkább a szülői nevelés valami szélsőséges formája miatt alakulhatnak ki az ilyen gátak. Pl. az én szüleim vallásosak, féltőek, apám alkesz, pénzes. Szerintem mondanom sem kell milyen fiatal korom volt. Nem mentem át azokon az életszakaszokon, aminek egy egészséges férfinak át kellene menni. Én akartam, de csak egy lelkibeteg önállótlan kisfiút sikerült összehozniuk a szüleimnek. Kitől kellett volna megtanulnom az ismerkedést, szerelmet, barátkozást, szocializációt, mikor nem volt előttem példa? Örültem, ha nem kell egy este sírnom.

Ez most csak egy ilyen volt a sok közül, ami miatt számomra elég sértő ez az "elszórta" dolog. Akit 20 éves koráig nem érdekelt a szerelem, szex, ott valami más van a háttérben. Minden egészséges lelkű embert érdekli szex tini korban, és legtöbbször sikerrel járnak. Az életben is sikerül célokat találniuk, önállóak, férfiak stb. én mindig szerettem volna olyan lenni, de ezt már nem olyan könnyű kijavítani, mivel érzem magamon a mentális leépülést.

2019. aug. 14. 01:22
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

A rossz nevelés nem kifogás, hiszen az egyén szabad akarata még mindig ott van. Ha mondjuk valakinek tinédzser korában teljesen kimaradt a csajozás, a 20-as éveiben, amikor már dolgoznak is, lehetett volna új életet kezdeni.

Ehhez társadalmunkban minden adott: rengeteg nő van a világon, tehát a lehetőség, hogy összeszedjen valaki, adott. A gondolkodás helyreállítására is simán megtörténhet, pl. szakember bevonásával, jó könyvek olvasásával, esetleg azzal, hogy megismer az illető olyan férfiakat, akiktől tanulhat.

Aki keres, az talál - ez a bibliai kijelentés ma is érvényes. A megoldást meg lehetett volna találni. Azt gondolom tehát, hogy aki 30 évesen is még ott tart, hogy nincs semmiféle tapasztalata a nőkkel, az saját magának köszönheti a nyomorúságos sorsát.

2019. aug. 14. 01:38
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként, aki 30 évesen sem akar változtatni, az majd kénytelen lesz középkorúként, ha sikerül neki egyáltalán.

Viszont az ilyeneknek javaslom, hogy keressenek fel egy orvost, mert mentálisan nincsenek rendben.

2019. aug. 14. 01:41
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
30 éves kortól.
2019. aug. 14. 04:58
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
20
2019. aug. 14. 07:05
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell ehhez mentálisnak betegnek lenni, van egy olyan arcszerkezet, testalkat, magasság, bármi ami miatt zsinórban kapod a visszautasítást, természetesen alpári és megalázó stílusban, így elmegy a kedved az egész hercehurcától.

2006-ban próbálkoztam utoljára, sokan meglepődnek rajta, hogyan lehetséges nincs barátnőm, mikor kedves, értelmes és jóképű vagyok. Rendszerint 10-15 évvel fiatalabbnak néznek a koromnál, ami 37 évesen nem olyan nagy hátrány, de nálam kimaradt minden, amit más 20-as éveiben már megtapasztal és ami beüti a szöget a koporsóba, hogy nincs is kedvem a drámához!

2019. aug. 14. 07:48
 9/11 anonim válasza:
43%

Miert tartanám furcsának?

Mi közöm nekem hozzá hogy szexelt e már vagy nem?

Az egyértelmű hogy valaki 20 évesen szexelt és az furcsa ha valaki 20 évesen szűz?

Én 19 vagyok és szűz!

Nem volt még olyan férfi akivel le szerettem volna feküdni. Ha 25 évesen sem lesz akkor sem leszek furcsa mert senkinek semmi köze hozzá.

2019. aug. 14. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
25+. De 27- 30 fele tényleg fura. Viszont mindenkinek a magànügye. Sógornőm szerint fura hogy csak 19 évesen voltam először pasival, nekem meg az fura hogy ő büszke arra hogy màr 14 évesen széttette a làbàt. Màsok vagyunk alapvetően, de aki még huszonéves kora vége felé se volt képes egy épkézlàb kapcsolatot kialakítani, annak a személyiségével vannak súlyos problémàk. Annyiféle ember van különböző ízléssel, hogy a külső megjelenést nem lehet kifogàsként hasznàlni a sikertelenségre.
2019. aug. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!