Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás ember mellé diplomás ember való egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Két diplomával rendelkező férfi vagyok valahogy diploma nélküli nővel sose volt meg a közös hang, valahogy nem értettük meg egymást, a nem tudtunk úgy beszélgetni, nem volt érdeklődő a tudomány felé, oké lehet hogy egy diploma nélküli nő intelligens nem azt mondom, de valahogy a közös hang eddig még nem volt meg ilyen nővel...2023. dec. 16. 09:24
11/17 anonim válasza:
5! Józan paraszti esze annak van, akinek jobb nem jutott! Az mindenkinek van, csak van akinek van azon meg más is...mellesleg egy grafikus meg büfészakos nem egy nagy dolog.
12/17 anonim válasza:
40+ nő vagyok, két diplomám van. Összességében nem haladok a nem diplomás férfiakkal. Elindul az interakció, de valahogy lemorzsolódunk egymásról
13/17 anonim válasza:
Nekem is több diplomám van, de volt olyan szak ahonnan a volt évfolyamtársaim 80%-át portásnak sem venném fel. Az intelligenciát, a normális, kiegyensúlyozott személyiséget még mindig nem diplomák számában mérik.
14/17 anonim válasza:
Az intelligencia és az életviteli képesség nem egyenlő a diplomával! Átlagon felüli intelligenciám van és nem mentem főiskolára. Káros ilyen elvárást támasztani. Valamikor olyan próbatételt ad az élet, hogy alább adjuk-e elvárásainkat és akkor megtaláljuk az igazit.
35/F
15/17 anonim válasza:
A barátom diplomás, nekem középfokú végzettségem van. Diploma nélkül is érdekel az irodalom, a zene, a mozi, színház, képzőművészet. Beszélek két idegen nyelvet, másik hármon csak olvasok. Most akkor én nem volnék hozzá való?
16/17 anonim válasza:
Nem szükségszerűen. Ismerek diplomás nőt, akinek a férje szakmunkás végzettségű, régóta házasok.
17/17 anonim válasza:
Nyilván a diploma léte és hiánya nem jelent semmit. Innen ugorva az élet iskolája-emberség-tisztesség blabla mellől: a másik féllel jön a másik fél közege, annak minden frusztrációja. A felkérdezések, a kóstolgatások. Így pedig hosszú távon nehéz a közös metszetet megtalálni. Ezt a válasz lehet felpontozni, lepontozni, de valahol tudjátok, hogy igazam van: mindkét félen múlik az, hogy működjön, a diplomáson és nem diplomáson is. Én 45. éves diplomás nő vagyok és még nem ismerkedtem olyan nem diplomás férfival, aki nem kezdte volna magát azon hergelni a semmiből, hogy " de én csak egy melós vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!