Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Számotokra mi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Számotokra mi az ideális férfi?

Figyelt kérdés
testi, lelki, egzisztenciális tulajdonságok alapján
2023. dec. 15. 08:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

7: Igen, jobb, hogy ha erre egy külön rituálé van pl. elutazunk egy hétre valahova, ahol csak az a dolgunk, hogy egymással legyünk.:)

Ha régebben együtt vagyunk, persze vehetünk közösen egy ún. második lakást erre a célra.:)

2023. dec. 15. 09:06
 12/28 A kérdező kommentje:

Szóval téged el kell vinni mindig valahova hogy szex legyen vagy mi? :D

Mi az hogy második lakást? Minek második ha első sincs? xD

2023. dec. 15. 09:11
 13/28 anonim ***** válasza:
36%
12: Mért ne lenne?...
2023. dec. 15. 09:13
 14/28 A kérdező kommentje:
Nincs lakásod és azt várod hogy a leendő csávódnak legyen? Majd ezután szex célra akarsz venni még egyet? Esküszöm, h nem értem mire gondolsz.
2023. dec. 15. 09:14
 15/28 anonim ***** válasza:
54%

14: Mondom, mért ne lenne saját lakásom? Nekem is és a férfinak is, akár több is.

Nem tudom, mért feltételezted ezt.

2023. dec. 15. 09:16
 16/28 A kérdező kommentje:
Akkor minek kell a szex miatt egy második lakást venni közösen?
2023. dec. 15. 09:17
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Bennem nem rég fogalmazódott meg, hogy egy boldog férfira vágyom. Egy olyan emberre, aki boldog és elégedett az életével, önmagával, és nem tőlem várja a megváltást.

Persze problémái, nehéz időszakai mindenkinek lehetnek, de most már olyan embert akarok magam mellé, aki egyedül is megáll a lábán.

2023. dec. 15. 09:18
 18/28 A kérdező kommentje:
Nőktől sose várnék megváltást. Egyébként korrekt amit írtál.
2023. dec. 15. 09:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a nagydumás pasikat. Akinek mindenről van valamilyen véleménye (még ha nem is egyezik a véleményünk), szeret dolgoknak utána olvasni, sok mindenről tudunk beszélgetni, eszmét cserélni.

Türelmes. Néha sok türelem kell hozzám.

Képes kommunikálni. Ha bajod van mondd meg, én is megmondom. Másképp gyűl és gyűl és valami rendbehozhatatlan hülyeségként tör majd ki.

Hűsééééééges

Ne legyen az elköteleződés nyűg, a házasság "fogság" számára, szeressen legalább 1 gyereket a jövőben.

Azért örülnék ha egyedül élne (vagy lakótársakkal), akár albi akár saját ház. És igen, én is egyedül élek.

Röviden: Érdekesség, hűséges, türelmes, kommunikatív, gyerekszerető

170-175 centi (pici vagyok, a nagy magasság elég kényelmetlen, de nem ez alapján zárok ki másokat)

Olyan munkája van ami: nem éjszakai, nem külföldi, nem utazgatós

Ne legyen túl vékony, túl edzett vagy túl kövér. - Valamennyi poci, valamennyi szállka abszolút oké, csak ne nézzen ki vélgetesen se úgy mint aki el akar törni mellettem

Tetszen az arca (erre nem igazán tudok leírást adni)

Legyen haja (szeretem a dús, kicsit hosszabb hajat, sajna a kopasz meg a lenyírt nem az én világom)

Így hirtelen ennyi jut eszembe.

Hirtelen ennyi jut eszembe.

2023. dec. 15. 09:23
 20/28 A kérdező kommentje:
Korrekt, nem anyagias.
2023. dec. 15. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!