Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy 15 év korkülönbség az ideális a férfi javára?
Én inkább dugom a nálam fiatalabb fiúkat, de köszi a kéretlen tanácsot.
37N
"hogy az asszony idő előtt kezd el öregecskedni."
Mondja a vénember :D
Nyugdíjas bácsi vagy egy 20
Éves lánynak !
Én meg pont férfiként sokallom még úgy is, hogy én vagyok az idősebb! Pont hogy ilyen nagy korkülönbséggel nem lehet hosszú távra tervezni, legalábbis egy bizonyos kor alatt! Relatív, de szerintem 10 éven belül van a normális korkülönbség, főleg akkor, ha egy férfi már komolyabban akar tervezni, például családalapítást! Erre pedig az idősebb nők (korban közelebbiek) inkább alkalmasak, mint egy jóval fiatalabb szeleburdi csaj, aki még nem élte ki magát igazán!
Anno egyik kolléganőm alighogy betöltötte a 18-at, egy hónappal később már jött is a céghez dolgozni. Én akkor voltam 31 éves. Hamar megvolt köztünk a kölcsönös szimpátia, de amikor megtudtam a korát, direkt nem kezdeményeztem komolyabban, sokalltam a 13 év korkülönbséget, és nem akartam a komolyabb terveimmel elvenni a fiatalságát! Ő viszont nyíltan vállalta, hogy első látásra belém szeretett, de én visszautasítottam, hogy ennek a kapcsolatnak így úgyse lenne hosszú jövője! Elmondása szerint nincs apakomplexusa, de azt vette alapul, hogy az Ő szülei között 15 év korkülönbség van, ezért max. annyi még Neki is belefér!
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!