Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy 15 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy 15 év korkülönbség az ideális a férfi javára?

Figyelt kérdés
Ilyen korkülönbség mellett már lehet hosszú távra tervezni és nem kell tőle félni, hogy az asszony idő előtt kezd el öregecskedni. 35 éves kor alatt nem érdemes komoly kapcsolatot tervezni nőkkel.

2023. júl. 14. 22:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

#10-es vagyok. Én is ismerek pár ilyet!

- Unokatesóm legidősebb lánya 22 éves, az élettársa pedig 48

- Egy ismerősöm 53 éves, az élettársa pedig 75

- Sógorom anyja 50 éves, nevelőapja pedig 66

- Egyik kollégám 39 éves, a felesége pedig 50

- Egy rokonunk ismerőse 46 éves, a férje pedig 76

2023. júl. 15. 22:59
 22/24 anonim ***** válasza:

20

Az “elég gyakori” mit takar? Ismersz kb 3 ilyen párt?

Mert az aztán rengeteg. E sakkor számold össze hány nem 15 év korkülönbségeset ismersz, és vesd össze melyik a Gyakoribb..

Egyébként én is ismerek 1-et, közeli barát. Náluk még működik, bár ok fiatalon jöttek össze, és nem 30 vagy afelett folt a csaj amikor a fszi 45-50….

Nagyon nem mindegy ez sem. ;)

Nálam egyszer lett volna ilyen ismerkedésnél, tetszett is, de komolyat nem tudtam volna elképzelni vele, elég csak a nő szemszögéből bele gondolni hosszú távon.. 20 évesen még simán könnyebben belemehetnek a lányok, de 30 körül/felett már több eszük van, és gondolnak a családalapításra, előttük álló 10-20 évre..

2023. júl. 16. 13:31
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

"- Unokatesóm legidősebb lánya 22 éves, az élettársa pedig 48

- Egy ismerősöm 53 éves, az élettársa pedig 75"

Ezek a nők sem normálisak, biztos van valami agyi bajuk.

2023. júl. 16. 13:43
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

23

Ráadásul mire a Férfi papika/nyugdíjas lesz, a nő még konkrétan élete teljében, de hozza kell szoknia a nyugger stílushoz, plusz ápolhatja az öreget, ha a sors úgy hozza..

Most az egyik magyar híresség/tv-s jut eszembe, (csak a neve nem), aki elhagyta az akkori feleségét egy 20 evvel fiatalabb nőért. Eltelt 20 év, papika majd 70 évesen válik/vált az “új” feleségtől. Pont vénségére maradt egyedül. Gondolom az 50 éves no rájött hogy ez számára már nem olyan igazi kapcsolat, és nem ad annyit neki már vissza…

2023. júl. 23. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!