Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy 15 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy 15 év korkülönbség az ideális a férfi javára?

Figyelt kérdés
Ilyen korkülönbség mellett már lehet hosszú távra tervezni és nem kell tőle félni, hogy az asszony idő előtt kezd el öregecskedni. 35 éves kor alatt nem érdemes komoly kapcsolatot tervezni nőkkel.

2023. júl. 14. 22:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
nekem +3 a max. Lefelé is.
2023. júl. 15. 00:09
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

"Pont hogy ilyen nagy korkülönbséggel nem lehet hosszú távra tervezni, legalábbis egy bizonyos kor alatt! "

Meg felett. A nő még javában dolgozik, mikor papi már járókerettel jár, ha él még egyáltalán.

2023. júl. 15. 00:11
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

Az én környezetemben elég gyakori, h a férfi 10-15-20 évvel idősebb. De lehet itt nyugodtan pampogni, leszavazni, én ezt sokszor látom. Nekem sem komfortos, ha a nő jóval fiatalabb, jobban tetszik ha csak pár év van +/-. De már kaptam meg nőtől, aki nálam 10-essel fiatalabb, hogy én még fiatal vagyok, a volt pasija nálam jóval idősebb volt.

Szóval jópáran szeretik a nagy korkülönbséget, vagy ahogy ti fogalmaztatok az idős,trotty, járókeretes papákat. :D Lehet ezen kiakadni, gyalázni, lenézni, de ezek tények, senkinek nem lesz igaza ebben a kérdésben, akármennyire is próbálja a véleményével, cikizésével ezt leszólni, befolyásolni.

Ezeket tudomásul kell venni. Ha két ember szereti egymást, akkor nem érdekli őket az sem, ha lenézik őket, vagy apakomplexussal, egyebekkel tapossák. Ennyi. :)

2023. júl. 15. 00:28
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon rá vagy cuppanva erre a témára, ahogy látom.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Már vagy a nyolcadik "öregecskedő" kérdés a február óta. Nem értem, miért csodálkozik ennyi faszi manapság, hogy a nők erősen szűrnek, ha manapság egyre inkább ez van beléjük táplálva, hogyha idősek, és/vagy terhesek lesznek, gyerekük lesz, onnantól értéktelenek lesznek a pasik szemében. Még csak nem is kell beléjük táplálni, elég meghallgatni a tapasztalatokat az ilyen esetekről. És nem csak incelek, de nők közül is többen ezt szokták írni, hogyha gyerek van, onnantól jelentősen leértékelődik egy nő, sok nő maga is megtapasztalja ezt. Nem is ezzel van a legfőbb gond önmagában, érthető, hogy sokan nem akarják más gyerekét nevelni. Az az érdekesebb kérdés, hogy hogyan jutnak el idáig a dolgok. Ezt látják-hallják sokan, hogy a legtöbb pasi a huszonéves, gyerektelen, feszes pipikre hajt, a nő 35 felett már nem nő, stb. Emellé még jön az a széleskörben ismert tény, hogy rengeteg a válás (75%-ban nők adják be), stb. Most meg ez az "öregecskedő feleség" szöveg. Úgy meg még undorítóbb a történet, hogyha feleséged, esetleg gyereked is van, és itt kérdezgeted, hogy hogy szedj föl fiatal pipit a feleséged háta mögött.. ha ez így van, akkor egy igazi gerinctelen csúszómászó ember vagy, finomabb szavakkal nem illetnélek akkor.

Emiatt a legtöbb nő tízszer is meggondolja, kivel lép kapcsolatra. És nagyon jól teszik. Egy nő sokkal, de sokkal többet kockáztat az elköteleződéssel, mint egy férfi, ez az igazság. Az ilyen kérdésekkel, mint ez is, csak ezt erősítitek a nőkben, hogy szűrjenek még erősebben. A sok köpködő, vinnyogó "minden nő felszínes" csávókról nem is beszélve. Itt az újabb felszínes példány. Ja, nem..

2023. júl. 15. 00:49
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

"Az én környezetemben elég gyakori,"

Merre? Én egyetlen egy ilyen párt sem ismerek, de még csak 10 év különséggel sem.

2023. júl. 15. 01:39
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
A férkfiak eleve SOKKAL korábban halnak. Még fordítva érteném, de így hülyeség.
2023. júl. 15. 06:39
 17/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem. 30 alatt nincsenek nők, csak kislányok.
2023. júl. 15. 08:26
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
Azért elég lehangolóan mutatnék 22 évesen, az életem elején egy meglett, középkorú férfiemberrel, aki már javában öregecskedő lehet a magyar átlagot alapul véve.,.
2023. júl. 15. 09:37
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
3 ilyen párt ismerek ahol 15-10 év van a ferfi javára, mindegyik nő megbánta. Ők még bőven aktívak lettek volna mind szexuálisan, mind egyéb értelemben, a férfiak meg már semmit sem akartak, csak ücsörögni, semmi se érdekelte őket, se az unoka, se semmi. Az ütolso 20 éveket vegigszenvedtek, amíg hozzájuk nem oregedtek.
2023. júl. 15. 14:14
 20/24 anonim ***** válasza:
48%

15: nem tudom minek kötekedsz. A te bajod, ha nem hiszed, nem a másik hazudik.

Az hogy te nem ismersz ilyen párt egyéni tapasztalat. És egyáltalán ki vagy te, hogy így osztasz?! Ha te nem ismersz ilyet, akkor nincs?!

2023. júl. 15. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!