Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire gáz, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz, hogy később írtam Tinder matchelés után?

Figyelt kérdés

Tinderen matcheltem egy nővel. Ezután nem írtam neki egyből. Elég sok dolgom volt, eltelt több, mint egy hét. Majd tegnap este egy egész nyugodt estém volt így gondoltam itt az ideje, hogy elkezdjek ismerkedni. Ráírtam az említett hölgyre, erre köszönés nélkül ennyit írt, hogy "már elég régen matcheltünk..." nem is válaszolt a kérdésemre.

Igazából nem tartom jogosnak a számonkérést, főként a közlés formáját. ez alapján szerintem egy hisztis, peoblémás nő. Nem akarok plusz problémát a nyakamba venni.

Ti szerintetek rögtön kellene írni matchelés után? Van egyáltalán időkeret? Mennyi időt tartotok még elfogadhatónak?

2023. dec. 13. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy csak korlátozott számú nővel tudok egyszerre beszélgetni, így szerintem teljesen egyértelmű, hogy amikor ez a limit el van érve, olyankor csak akkor írok rá az új matchekre, ha "felszabadul hely"
2023. dec. 13. 12:06
 2/6 Grizesteszta ***** válasza:
86%

Igen, szerintem gáz. Mert egy nő így gondolkodik: van match, jaj, de jó, jaj, írjon már, nagyon várom. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Még mindig nem írt, lehet, hogy mégse tetszem neki? Még mindig nem írt, biztos másokkal is volt match-je, és azok jobban tetszettek neki... Na, ez se jött össze, összejött mással.

Majd egy héttel később írsz neki.... addigra ő már régen 'elengedett 'téged, tök felesleges már. Szerintem match után azonnal írj, nem igaz, hogy nincs rá 15 perced. Ha elkezdődött az ismerkedés és jól ment, akkor már simán belefér, ha valami extra időhiány miatt kimarad egy-két nap, de csak akkor, ha úgy egyébként nem látja, hogy fenn lógsz valami közösségi oldalon- ja, és ha jelzed, hogy bocs, de most nem leszek 1-2 napig ezért meg azért...

2023. dec. 13. 12:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 1 hét sok online ismerkedésnél, mert az tényleg nem azt jelzi, hogy érdeklődnél. Hisz elvileg pont azért vagy fenn, hogy ismerkedj. 1-2 nap max., de egy kezdőmondatot lehetne írni.

N

2023. dec. 13. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
#2 Bullshit, annyi match van egy csajnak fel sem tűnik nekik hogy ha új van.
2023. dec. 13. 12:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) igazatok van, legközelebb rögtön ráírok a hölgyre, legfeljebb megmondom neli, hogy mikor tudunk korrekt módon ismerkedni 🙂
2023. dec. 13. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Ez így korrekt! :-)

#3 vagyok

2023. dec. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!