Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrt van az, hogy a magasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt van az, hogy a magasan kèpzettebb fèrfiak észre sem vesznek mint nőt?

Figyelt kérdés
Igen, tudom nem az iskolai vègzettsèg számít csak, nem ettől függ kizárólag, hogy ki mennyire intelligens. De valamièrt mègis ez a tapasztalatom.

2023. dec. 13. 11:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%
De miért akarsz magasabb végzettségű férfit?
2023. dec. 13. 12:39
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek az esetek többségében a saját státuszuk szerint ismerkednek.

Nem, a végzettség önmagában nem ad státuszt, de lássuk be, magasabb végzettséggel könnyebb magasabb státuszú munkákat elérni, jobban keresni, stb...

Persze fölfelé mindneki szívesen kacsintgat, de ez amúgy egyáltalán nem jelenti azt, hogy jó is lenne egy olyan kapcsolat.

Természetesen ez egyaránt igaz férfiakra is, nőkre is.

2023. dec. 13. 12:44
 13/35 anonim ***** válasza:
26%

#11:

Azért, mert luxusban akar élni, kirándulni Malibuba, kirakni Face-re, hogy milyen pasit fogott ki. Hogy ellássa minden földi jóval. Ugyan mi másért?

Ez komoly kérdés volt? Pénzéhes, ennyi.

2023. dec. 13. 12:45
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem tudom megítélni, hogy a kérdező melyik csoportba tartozik, de vannak olyan emberek is, akik intelligensek, értelmes témák iránt érdeklődnek, stb., annak ellenére hogy a munkájuk nem magas státuszú.

Pl én randiztam olyan lánnyal, aki kozmetikus felnőttképzésre járt, mert az érdekelte, miközben rohadt intelligens volt és nagyon jókat beszélgettünk(én BMEn vagyok mérnök). Tehát nála például tökre megértem, hogy magasabb státuszú párt akar, mert egyáltalán nem átlagos, annak ellenére hogy átlagos a munkája.

2023. dec. 13. 12:52
 15/35 anonim ***** válasza:
91%

#14:

Ez mind szép és jó. De nem az összes gazdag ember veszi párkapcsolatra fel, mint jelölt a szakmabelieket, sőt némelyik még emberszámba se!

Hogyha ő tegyük fel csúnya akkor még szexre se van esélye hiába okos. Ha szép, de buta akkor nincs esélye párkapcsolatra. De még hogyha mindkettőt teljesíti is akkor se biztos - inkább nem, mint igen - hogy hosszú távon működne a kapcsolat a különbségek miatt kettőjük között. Lehetséges, hogy a szülők elleneznék vagy maga az alacsonyabb szinten lévő az önbizalomhiány miatt.

Kevés a szerelem.

Mégha egy szinten is vagy valakivel akkor is az.

Akkor miért álmodozik tőle jóval intelligensebb, gazdagabb férfiakról?

Nemhiába nem veszik figyelembe.

Látják rajta, hogy milyen aranyásó.

2023. dec. 13. 12:59
 16/35 A kérdező kommentje:
10 Fejlődöm, jelenleg tanulok egyetemen levelezőn , dolgozom. Rendezett életvitelt èlek, nem eltartót keresek.
2023. dec. 13. 13:16
 17/35 A kérdező kommentje:
11 Nem eltartót keresek, egyszerűen vonzóbb ha a férfi intelligensebb tőlem. És sajnos sok rossz tapasztalatom volt az előzőekben, mikor arra hallgattam, hogy adjam le az elvàrásaimat.
2023. dec. 13. 13:18
 18/35 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

ha hasonló az életed de társkeresőn még nem írtak neked, senki...akkor csak a külsőddel lehet baj.

Társkeresőn első másodpercekben a kutyát sem érdekli h mi a végzettséged...tetszel vagy sem , majd minden más ez után jön.

2023. dec. 13. 13:18
 19/35 A kérdező kommentje:
18 Írtak sokan, de legtöbbje kiderült kamus vagy épp házas … és itt mèg a végzettségről, munkáról szó sem esett.
2023. dec. 13. 13:19
 20/35 anonim ***** válasza:
Mert oda legtöbbje kalandért jár fel ezért sikerült nekem 10 évem alatt megtalálnom a legjobbat aki most az élettársam mert 10 évem alatt csak olyanok voltak akik kicsit sem álltak készen tartósra
2023. dec. 13. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!