Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa ha a barátnő jóval képzettebb mint a barátja?
Ambiciózus nő vagy, a partnered meg vagy megelégszik azzal ami van, vagy még nem nőtt be a feje.
Idővel otthagyod, találsz jobbat.
Attól függ, hogy milyen munkakörben dolgozik, illetve engem érdekelne a jövőjéről alkotott elképzelése. Ha látnék benne fantáziát, nem zavarna :)
Szerintem egy jól képzett szakember is viheti sokra az életben, ugyanakkor az elhelyezkedésben egy diplomás, tanult embernél is szerepet játszik a szerencse /nyilván kisebb mértékben /
Az esélyeket lehet növelni, de úgy gondolom, hogy semmire sincs garancia
/feltéve ha ilyen kimenetelű a kérdésed :) /
Az zavar, hogy nem lesz "végzettsége", vagy az hogy nincs motivációja/ambíciója tanulni?
BTW, ez egy érdekes dolog, eddig ugye ismert volt, hogy a férfiak szeretik ha a barátnőjük butább (ami durva általánosítás, de tapasztaltam a jelenséget, tehát vegyük igaznak), de hogy a nők is arra vágynak, hogy a férfinak legyen magasabb végzettsége, az valahogy nem fér a fejembe...
A gondolataid, eléggé általános érvényűek. Ma, a csapból is az folyik, ha nem tanulsz, nincs diplomád, nem is vagy ember, csak egy nagy senki. Innentől, érthető, hogy téged is zavar. Lehet rosszul tudom, de több a ni diplomás, tehát vadászni kell a diplomás pasikra.
Ezen kívül, van a való élet, ahol körülöttem, sok diplomás nőnek, van akár 8 általánost végzett párja. Ami érdekes, a srácokkal, több mindenről, normálisan el lehet beszélgetni és ők azok, akik a megélhetéshez szükséges 5-700 ezret össze hozzák a családnak és nem a diplomás nők.
Nálad, ez nem fog működni, neked kell a diploma a másik részéről is.
Nekem nem. Én hamarosan befejezem a fősulit, párom velem egyidősen már dolgozik. A dolgait tudja magának fizetni, innentől kezdve miről beszélünk? Ha úgy van, hogy nem elég a diákmunkából összeszedett pénzem segít... Miért zavarjon?
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!