Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem furcsa ha a barátnő jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa ha a barátnő jóval képzettebb mint a barátja?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, a barátom pedig dolgozik és 1évvel fiatalabb nálam, nem járt egyetemre. Kicsit hülyén érzem magam hogy én csak tanulok(jogot) hogy később valami végzettségem legyen, de a barátom ezt letudta annyival hogy neki nem megy a tanulás..Mi a véleményetek lányok, titeket ez nem zavarna?
2017. ápr. 5. 00:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik? Egyáltalán nem is tervezi fejleszteni, továbbképezni magát? Nem feltétlenül egyetemre gondolok.
2017. ápr. 5. 00:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Ambiciózus nő vagy, a partnered meg vagy megelégszik azzal ami van, vagy még nem nőtt be a feje.

Idővel otthagyod, találsz jobbat.

2017. ápr. 5. 00:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Egy szállítmányozási cégnél. Tervezett valami továbbképzésre járni, de nem hiszi hogy neki a tanulás menne. Az a baj, hogy engem ez valahol zavar, holott nagyon kedves srác...
2017. ápr. 5. 00:56
 4/14 anonim válasza:

Attól függ, hogy milyen munkakörben dolgozik, illetve engem érdekelne a jövőjéről alkotott elképzelése. Ha látnék benne fantáziát, nem zavarna :)

Szerintem egy jól képzett szakember is viheti sokra az életben, ugyanakkor az elhelyezkedésben egy diplomás, tanult embernél is szerepet játszik a szerencse /nyilván kisebb mértékben /

Az esélyeket lehet növelni, de úgy gondolom, hogy semmire sincs garancia

/feltéve ha ilyen kimenetelű a kérdésed :) /

2017. ápr. 5. 01:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Kedves, de buta. Így engem zavarna. Párom egyébként jóval alacsonyabb végzettségű, mint én, de nem amiatt mert lusta lett volna.
2017. ápr. 5. 02:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyrészt ettől nem kevesebb emberileg, másrészt meg borsódzik a hátam attól a jelenségtől, hogy a pasinak feltétlenül többnek/jobbnak kell lennie a nőnél az élet minden területén, szóval én személy szerint nem problémáznék ilyeneken. Persze más kérdés, ha le akarna húzni anyagilag...
2017. ápr. 5. 05:49
 7/14 anonim ***** válasza:
És te miért gondolod, hogy te több vagy azért, mert tanulsz? Ha van egy jó munkája, rendesen dolgozik, nem link alak, akkor nem mindegy, hogy van-e diplomája vagy sem? Az már más kérdés, hogy ha pl a Tescoban árufeltöltő, és nem is akar ezen változtatni. Szerintem kicsit fent hordod az orrod, pedig nem kellene. Már azt se értettem, hogy miért kell odaírni, hogy jogot tanulsz. Vagyis de, értem. Látszik az írásodból, hogy te felsőbbrendűnek képzeled magad, a barátodat meg lenézed, holott, te még csak egy "elkényeztetett diák" vagy, akinek fogalma sincsen a munka világáról, csak ülsz az iskolapadban.
2017. ápr. 5. 07:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Az zavar, hogy nem lesz "végzettsége", vagy az hogy nincs motivációja/ambíciója tanulni?

BTW, ez egy érdekes dolog, eddig ugye ismert volt, hogy a férfiak szeretik ha a barátnőjük butább (ami durva általánosítás, de tapasztaltam a jelenséget, tehát vegyük igaznak), de hogy a nők is arra vágynak, hogy a férfinak legyen magasabb végzettsége, az valahogy nem fér a fejembe...

2017. ápr. 5. 07:24
 9/14 anonim ***** válasza:

A gondolataid, eléggé általános érvényűek. Ma, a csapból is az folyik, ha nem tanulsz, nincs diplomád, nem is vagy ember, csak egy nagy senki. Innentől, érthető, hogy téged is zavar. Lehet rosszul tudom, de több a ni diplomás, tehát vadászni kell a diplomás pasikra.

Ezen kívül, van a való élet, ahol körülöttem, sok diplomás nőnek, van akár 8 általánost végzett párja. Ami érdekes, a srácokkal, több mindenről, normálisan el lehet beszélgetni és ők azok, akik a megélhetéshez szükséges 5-700 ezret össze hozzák a családnak és nem a diplomás nők.

Nálad, ez nem fog működni, neked kell a diploma a másik részéről is.

2017. ápr. 5. 07:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem. Én hamarosan befejezem a fősulit, párom velem egyidősen már dolgozik. A dolgait tudja magának fizetni, innentől kezdve miről beszélünk? Ha úgy van, hogy nem elég a diákmunkából összeszedett pénzem segít... Miért zavarjon?

21N

2017. ápr. 5. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!