Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem furcsa ha a barátnő jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa ha a barátnő jóval képzettebb mint a barátja?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, a barátom pedig dolgozik és 1évvel fiatalabb nálam, nem járt egyetemre. Kicsit hülyén érzem magam hogy én csak tanulok(jogot) hogy később valami végzettségem legyen, de a barátom ezt letudta annyival hogy neki nem megy a tanulás..Mi a véleményetek lányok, titeket ez nem zavarna?
2017. ápr. 5. 00:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A képzettség beli különbség még elmegy, de az ambíciótok béli viszont nem ígér tartós kapcsolatot.
2017. ápr. 5. 10:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Páromnak ''csak'' szakmunkása van, ő dolgozik. Én jelenleg felsőoktatásban tanulok, mellette dolgozom. Soha nem volt ebből vitánk, pedig már jópár éve együtt élünk. Nem érdekel, mert szereti amit csinál, nem keres milliókat, de ki tudunk jönni a pénzből. Volt olyan időszak, mikor én többet kerestem, de nem zavart egyikőnket sem.

Nagyjából egyforma az érdeklődési körünk, ezért nincs probléma.

Ha nem akar továbbtanulni, akkor ne is piszkáld ezzel. Ha ennyire zavar téged, akkor inkább szakíts vele, majd talál magának egy kevésbé felszínes lányt!

Még egy gondolat: a családban van egy ''csak'' érettségivel rendelkező személy -ő sem akart tovább tanulni- de mégis nagyon jól keres a józan paraszti eszével, most havi 450.000-et keres nettóban.

2017. ápr. 5. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nàlunk pl sokan nem tanulnak,ink kimennek akàr segéd munkàsnak Ausztriàba,mert joval tôbbetkeresnek vele mintha tanulnànak.

Pàrom is kint van,dolgoz,hàzias.

Nem érdekel engem pl a végzetség.

n25

2017. ápr. 5. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem fura. Ha a jozan paraszti esze megvan,akkor nem gaz. Ez nalunk is igy van. En sokszor a diplomas pasikat kevesbe talpraesettnek latom.
2017. ápr. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!