Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt van az, hogy a magasan kèpzettebb fèrfiak észre
sem vesznek mint nőt?
Mert te nem vagy az és látszik rajtad.
2023. dec. 13. 11:43
Nem tudom, soha nem volt ezzel gondom pedig nincs diplomám. Bár én így is nagyon sokat tanulok hobbiból, széles az érdeklődési köröm és a legtöbb témához hozzá tudok szólni, az eddigi összes párom magasan képzett volt (jó 2 kapcsolatom volt összesen, de így is..)
2023. dec. 13. 11:45
Nem biztos, hogy a végzettségbeli különbség lehet az oka. Nyilván vannak, akiknek ez számít, de én nem egy olyan kapcsolatról, házasságról tudok, ahol nagy a végzettségbeli különbség. Én magam is jártam már tolmáccsal is, de pékkel, takarítóval, és legutóbb pásztor hölggyel is. Elárulhatom, hogy utóbbival volt a legjobb, és legkomolyabb kapcsolatom. Szóval baromira nem igaz, hogy csak a diplomásokat venném észre, és ez a többségnél ugyanígy van.
2023. dec. 13. 11:50
4/35 A kérdező kommentje:
Nemtudom mit rontok el, vagy miből làtszik rajtam. Àpolt vagyok odafigyelek a külsőmre, kedves vagyok, sokat olvasok.
ÉN azt látom, hogy észreveszik őket...tény szépek jól néznek ki...
Azokat nem veszik észre akiket kb. sehol nem lehet megtalálni.
Van 2 szép lány ismerősöm, mindkettő panaszkodik , hogy senkinek nem kellenek...noss az életük abból áll, hogy reggel beülnek az autóba elmennek a munkahelyükre ahol nem ismerkednek mert tabu vagy nincsenek is egyedülálló férfiak..ezután be a kocsiba és irány haza....
Talán beugranak esetleg egy üzletbe hetente ételt venni és havonta valahová ruhát venni..vagy nagyritkán valami csajos program ahol nem ismerkednek..vagy nem is olyan helyre mennek ahol lehetne...
és társkeresőn sincsenek fent...
noss, így elég nehéz.
2023. dec. 13. 11:52
6/35 A kérdező kommentje:
5 Hasonlóan èlek én is, de tàrskeresőn fenn vagyok és nyitott vagyok az ismerkedésre. Munkahelyen nem lehet, körülöttem meg mindenki csalàdos hiába vannak baràtnőim. Plusz nehezítès, egy kisvàrosban lakom.
Nem tudom veled mi van, de nálam a párom hozzám képes jóval magasabb szinten van, mint én, mégis együtt vagyunk, szóval itt kizárólag veled van a probléma nem az iskolai végzettségének a szintkülönbség miatt nem esznek észre
2023. dec. 13. 12:08
Szerintem meg közrejátszik az iskolai végzettség. Egy pszichológus, orvos nem fog bőven esélyt adni fodrásznőnek, szakácsnőnek és teljesen igaza van. Nem egy szinten vagytok.
2023. dec. 13. 12:12
9/35 A kérdező kommentje:
8 Ismerek ilyen párokat, mint pl. műkörmös és mérnök vagy orvos és ápolónő , szóval nem lehetetlen.Velem lehet a gond, csak tudnám mi…
Miért van az, hogy a nő alacsonyabb szinten válogathat a felsőbb polcosok közül, de a férfi fordított esetben ha ugyanúgy gondolkodik akkor semmirekellő lusta és hasonlók?
Neked miért nem jó a szinted? Olyan szép vagy? Okos? Akkor miért nem tanultál? Miért nincs társad mégse felsőbb szintről?
A készbe szeretnél belecsücsülni csakhogy a pénzes, tőled jóval okosabb pasasok maximum szexre tartanak ha eléggé jól nézel ki, párkapcsolathoz kevés vagy.
Fel kéne ezt fogni
nemtől függetlenül mindenkinek:
Suba a subához guba a gubához!
2023. dec. 13. 12:33
Kapcsolódó kérdések: