Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindjàk az ilyen nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindjàk az ilyen nőre hogy felszínes meg goldigger?

Figyelt kérdés

Aki szeretne olyan férfit akivel megvan a kémia, meg éhezni sem szeretne = rögtön goldigger ribi meg felszínes?!

Én úgy gondolom hogy aki normálisan érkezik és heti háromszor lemegy edzeni. Annak nem lehetetlen fenntartani egy átlagos pl 180/70 kg férfi testet. És alap hogy van egy normális iskolai végzettsége, ami több mint egy sima kis érettségi. Pályakezdőként keresek 500 ezret nőként. Ha ezt egy nálam idősebb pl 26-30 éves férfi nem képes hozni azzal milyen jövőre számíthatnék? Nem hiszem hogy ez megugorhatatlan dolgok lennének! Én a szüleim segítségével vettem lakást. Jogsit már 17 évesen megcsináltam. És vettem egy használt autót (markát direkt nem írok) 4 millióért. Ebben is segítettek a szüleim. És viccesnek találom mikor a szülőket szidjátok mert segítenek! Nem ez lenne a normális hogy aki tud az segít a gyerekének ? Ha egyszer én is anya leszek akkor én is tudatosan fogok spórolni számára hogy ne legyen csöves mikor ki repül a fészekből.

2023. dec. 13. 06:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk bírom milyen nagyra vagy a nettó 500al, úgy hogy csak az adókedvezmény miatt kapod meg. :D Majd gyere vissza akkor ha már adót is fizetsz, máris nem lesz olyan szép az a nettó összeg..
2023. dec. 13. 09:29
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Te tényleg felszínes vagy.
2023. dec. 13. 10:09
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert lúzerek.
2023. dec. 13. 10:36
 14/21 anonim ***** válasza:
19%

11

Nem a kérdező vagyok, de én írtam az adókedvezményt... Akárhogy szorzok-osztok, így is bruttó 650 a fizetésem 23 évesen. Ez folyamatosan növekedik egyrészt az évente esedékes előléptetések, másrészt az általános emelések miatt. Emellett pedig egy teljesítmény és egy hűségbónusz is jár, a cafetériáról és a kétszeres túlórakifizetésről nem beszélve.

5-6 éves tapasztalattal rendelkező feletteseim pedig lazán bruttó 1 millió fölött keresnek.

Persze ennek feltétele a kiváló stressztűrő képesség, terhelhetőség, problémamegoldó készség, a magánélet részleges vagy teljes elfelejtése, éjszakába nyúló túlóra és társai. Nem baj, ha ez valakinek nem jön be, sőt nagyonis megértem, hogy ez sokaknak túl nagy ár. Teljesen rendben van, ha valaki nem akar ennyit beáldozni a pénzért, csak ne csináljunk úgy, mintha lehetetlen lenne jól keresni.

Nem lehetetlen. Valamit valamiért, nem? Kell a nyugi, a szabad idő, a stresszmentes élet, a kiszámítható, tervezhető naptár? OK. De akkor jó eséllyel nem is fogsz annyit ketesni, mint aki mindezt feláldozta.

2023. dec. 13. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Le nem cserélném a szakmunkás párom! Ha jön a "világvége" legalább lesz aki vadásszon meg tüzet rakjon 😂

Egy városi diplomás meg éhenhal 😂😂

2023. dec. 13. 14:48
 16/21 anonim ***** válasza:
21%
Addig is, amíg várod a világvéhét, én köszike, jól megvagyok a hűtött-fűtött irodában. 😊
2023. dec. 13. 15:24
 17/21 NTBS ***** válasza:
76%
Mert a párkeresés során a státuszt helyezed előre! Nem az érzelmeket
2023. dec. 22. 07:09
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Szülői segítség=anyuci, apuci a se..gge alá tolta a lakást, kocsit.
2023. dec. 22. 14:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Én meg nem tudnék összegek alapján leírni valakit a többi körülmény nélkül.

Pl. ha valaki keres 500ezret de 200 az albérlete és valaki keres 300at de nincsen semmi albérleti díj, akkor végsősoron ugyanott vannak. Pusztán matek. Mit számít?

2023. dec. 22. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
18 Hát nem mindenkinek trógerek a szülei
2023. dec. 22. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!