Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél sikertelen férfiak! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél sikertelen férfiak! Ti miben vagytok jók, mihez van tehetségetek?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember jó valamiben. Ez gyakran akár eszköz is lehet a társkeresésnél, st...

Az érekelne, hogy akik itt vannak sikertelen férfiak, nekik mi az amiben kiemelkedőek, tehetségesek, jobbak az átlagnál.

2023. dec. 12. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Jó a műszaki érzékem. Na ezzel csajozz. :D
2023. dec. 12. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
51%

3

Olyan, mintha nöként azzal próbálnék pasizni, hogy jól főzök. Senkit nem érdekel

2023. dec. 12. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
#3 Ha nekem címezted, iróniának szántam. :) Nyilván nem érdekli ez a nőket.
2023. dec. 12. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Nettó 750e a fizum és van egy audi a8am.
2023. dec. 12. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Kitartó vagyok pár dologban. Igyekszem megoldást találni különböző problémákra, de ez nem mindenkinek tetszik.
2023. dec. 12. 19:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Aaaaaham

Egyébként nem azért, de szerintem a nők éppúgy örünek egy igazi ezermester pasira, mint ahogy a férfiak a jól és lelkesen főző nőre. Igaz ami igaz, ezek elsősorban akkor lesznek igazán értékelve amikor már együtt van a pár.

4, pénzzel... éppenséggel vlaóban lehet csajozni, bár ugye felmerül, hogy mennyire őszzinte az a kapcsolat:D

5ös, tök jó, manapság azért nem olyan gyakori, ha egy ember kitartó, szívós:) Bár csajozni szintén nehéz vele:D

Valójában eddig talán a műszaki érzék volt a legközelebb ahhoz amilyen típusú dolgokra gondoltam. Olyan válaszokra számítottam, hogy pl kiemelkedően jó humor vagy szociális készség vagy ilyesmi. Nyilván nincs rossz válasz, mennek a zöldek.

2023. dec. 12. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
#6 Hát, akkor rosszul zetted fel a kérdést. Mert a nőknél sikertelen és a kiemelkedően jó humor vagy szociális készség nem fér össze. :D
2023. dec. 12. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

- műszaki érzékem kiemelkedő, tech-el kapcsolatban naprakész vagyok és kb minden műszaki cuccot meg tudok javítani, akár szoftveres, akár hardveres gond van vele.

- nagyon figyelmes vagyok, minden apró részletet megjegyzek. Gondolok itt akár arra is, hogy pl. a nő mondta 1 hónapja, hogy szereti a lila virágot, akkor az 1 hónap múlva is beugrik egyből. Vagy hogy milyen ruhát vett fel múlt héten,vagy mit mondott nekem.

- nagyon jó megfigyelő vagyok, a környezetemet mindig figyelem mi történik, így könnyen látom, hol érdemes lennem és hol nem. Hol látnak szívesen, ki kedves velem, és ki nem.

- tudok 2-3 felé is figyelni egyszerre, és több dolgot csinálni.

- általában mindent fejben tartok, és emlékszem is minden fontos dologra, vagy csak akár apró részletekre is.

2023. dec. 13. 00:20
 9/9 anonim ***** válasza:

- Szintén jó a műszaki érzékem, amivel pl. a szakmámban elismert vagyok.

- Az átlagnál jóval magasabb az empatikus készségem.

- A különböző folyamatokat, történéseket, egy rendszer elemeiként vizsgálom és nem különálló dolgokként

- Az átlagnál jóval türelmesebb vagyok

- Igyekszem kerülni a felesleges konfliktusokat

Ezt látom én. A nők szemszögéből ugyanez:

- Kocka

- Ez felemás. Ha velük vagy számukra szimpatikus emberről van szó, akkor tök jó, ha nem, akkor minek foglalkozom én másokkal.

- Hülyeségeken agyalok, miért nem mindig úgy nézek valamit, ahogy számomra a legjobb?

- Hülyeség, ki fogja a mai világban nekem ezt visszaadni?

- Töketlen, nem merek beleállni egy konfliktusba.

2023. dec. 14. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!