Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen nő?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés tudom, valószínűleg igen a válasz, de én eddig egyet se találtam. A duci, telt lányokat szeretem, de mindegyik betegesen elégedetlen magával. Létezik/ti találkoztatok már olyan duci lánnyal, aki:

- elfogadja magát és elhiszi, hogy ő is szép

- nem csak vaksötétben, takaró alatt lehet vele szexelni, nehogy meglássam a testét

- meg lehet érinteni a combját, hasát

- ha bírja és szereti, akkor mer felül lenni

- nem kap minden második nap hiszti rohamot, hogy ő nem szép, és hogy néz ki..

- fel mer venni fürdőruhát/bikinit

- lehet róla fotót készíteni

Ilyesmi lányokra gondolok alkat szinten:

[link]

[link]

[link]

2023. dec. 12. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Miert hinne el, hogy szep? Izlese sem lehet?
2023. dec. 12. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jelen.

Bár kapcsolatban vagyok, szóval nem ismerkedek. De vagyunk azért :)

2023. dec. 12. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk ennyire elhízott nemzet. Nem akarok senkit megbántani, de ha valaki - főleg ennyire fiatalon így néz ki, akkor az már nem a duci kategória, hanem sokkal inkább az, akire felkapják a szemüket az emberek az utcán, hogy milyen nagy "szegény". Ez nem tesz jót az egónak.

A másik: szerintem nem akarod, hogy a linkelt lányok bármelyike is meglovagoljon. Itt már 100 kiló pluszról beszélünk, az súly azért.. és mozgatni is kell.

2023. dec. 12. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, tehát létezik
2023. dec. 12. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Én hasonló testalkat vagyok.

35N

2023. dec. 12. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Nem akarom, hogy fotózzanak.

Meg fétistárgy sem akarok lenni. Az ilyen hasfogdosósoknak valami mamifétisük van.

2023. dec. 12. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Elég nagy intelligenciahiányra utal, ha valaki nem tud különbséget tenni az ízlés és a fétis között.
2023. dec. 12. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!