Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok, hogy kibírjam valahogy azt a programot, ahova mindenki a párjával megy, csak én vagyok szingli?
Nagyon magányos vagyok. Belementem egy olyan programba, ahova mindegyik barátnőm és a barátnőm testvére is a párjával jön. Már egy csomó pénzt költöttem rá, nem akarom lemondani, meg nem is lenne fair.
Viszont tudom, hogy rossz érzés lesz az, hogy mindenki kézenfogva a parjával, én meg kullogok előttük, mögöttük. Vagy ha megpuszilják egymást, megölelik, csókolóznak, akkor sose tudom, hogy mit kellene tegyek, így sokszor csak zavartan előkapom a telefont, és úgy csinálok, mintha írnék valakinek. Egy ember van, akire rá tudok írni, az a tesóm, de ő élőben is alig beszélget velem, nemhogy még messengeren (kamasz). Ráadásul még képeket is akarnak csinálni, és tuti, hogy én leszek a fotós.
Nem tudom miért kínszenvedés egyedülállóként a barátnőkkel és a párjukkal jól érezni magát valakinek, de komolyan.
Irigy vagy, vagy mi bajod van?
"Nagyon magányos vagyok."
"mindenki kézenfogva a parjával, én meg kullogok előttük, mögöttük."
"Vagy ha megpuszilják egymást, megölelik, csókolóznak, akkor sose tudom, hogy mit kellene tegyek, így sokszor csak zavartan előkapom a telefont"
"De ez nem úgy indult, hogy akkor mindenki hozza a párját"
Ezek mind a kérdés alatti kis rovatban és egy hozzászólásomban találhatók.
"sokszor csak zavartan előkapom a telefont, és úgy csinálok, mintha írnék valakinek"
Ha program van és társaság, biztosan mások is vannak ott. Nézz körül. Mosolyogj, a legszebb ruhádban. Élvezd a programot. Különben minek mennél? Telefont nyomogatni otthon is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!