Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programok vannak, amikre nem gáz egyedül menni?
Társkereső oldalak elég unalmasak meg személytelenek (korábban volt jó tapasztalatom is velük),munkahelyen,edzésen esélytelen ismerkedni,buliba meg nem megyek egyedül...:D Vannak barátaim de nehéz összeegyeztetni,illetve most tavasz óta csak én vagyok szingli a barátnőim közül (akkor szakítottunk a volt barátommal). Gondoltam ha több eseményre járnék nagyobb esély lenne megismerkedni valakivel,illetve nem akarok arra várni mikor ér rá 1-1 barátnőm aki eljön velem ide-oda.
23/l
Budapesten laksz, akkor pl lehet sétálni a Margit szigeten, most úgyis jó idő van.
Én szívesen lenézek veled ;)
A nőgyógyász pl. tipikusan ilyen hely.
Szívesen
F, 34
Tanchaz (ha bevallalod a neptancot), barmilyen tanfolyam akar tanctanfolyam...
Moziba se gaz egyedul menni csak ott nehez ismerkedni:-), kirandulos tarsasagok kirandulasaira jelentkezni, sportolni - helyi fitnesskozpontba bejelentkezhetsz vehetsz berletet akarmit.
Kavezoba, boltba, cukiba, kocsmaba se gaz egyedul menni :-)
1-et tudok amire "gáz" Esküvőre menyasszonyként.
Te tudsz többet is. Pl. mostanában megyek 1 hétre a tengerpartra. Ott összefuthatsz velem vagy mással. Olcsóbb: konditerem, disco, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!