Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire probléma az elhízás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire probléma az elhízás?

Figyelt kérdés

Társ keresés során?

Hogyan gátol?

Írd meg a következőket:

Kor

Nem

Kiló

Magasság

2023. dec. 10. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Egészséget illetőleg fizikailag-mentálisan egyaránt óriási nagy probléma. Társkeresés alapján sem pont az ideális, viszont vannak olyan emberek, akik a kövér emberekhez vonzódnak.
2023. dec. 10. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Nálam pl kizáró ok. F
2023. dec. 10. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

Rajtam olyan 5 -10 plusz van. Tehát pocakos vagyok és nem vagyok nádszál. (160/55)

28 é

A pasikat nem zavarja, azok leállnak mindenkivel amúgyis szerintem, nagyon ritkák azok a pasik akik válogatnak.

Engem szokott zavarni de nagyon mert így nem vagyok önmagam es nem birom megszokni. Mindog vékony nő voltam korábban.

Máshogy is öltözök. És nem vagyok.olyan csinos sem így.

Mikor kínkeservesen éhezve leadtam a 10 kilot talán 1 hónap alatt, végre vehettem toppokoat, szexi felsőket szinte repkedtem az utcán is habkönnyünek èreztem magam végre mint régen, sokkal.könnyebben lehet mozogni is, stb, aztán visszajött pár nap normális étkezéssel talán 1 hét alatt.

Csak éhezve tudok 45-50 kilo lenni másképp nem:(

2023. dec. 10. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell éhezni, csak tudatosan táplálkozni és sportolni.
2023. dec. 10. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Kosz a lepontot.

Nekem csak akkor megy le ha nem eszek. Másnak mashogy nekem igy.

2023. dec. 10. 17:47
 6/9 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a ✅ 🙂
2023. dec. 10. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Kimondottan duci, akár nagyon duci nőt keresek magam mellé évek óta. :)

26F

2023. dec. 10. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
35 felett szerintem már nem számít annyira (F), egyrészt ilyenkorra már rájönnek, hogy mindenkire jönnek a kilók akármit csinál (10 évvel ezelőtti önmagához képest ugyanaz a kaja vagy ugyanaz az edzés, akkor is más lesz az eredmény), másrészt ilyenkorra már a párkeresésben is jobban a jellem és a közös tervezés/világnézet jön előtérbe, mintsem mennyire narancsbőrös a feneke a másiknak. Sokadlagos.
2023. dec. 10. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
32 vagyok és ugyanannyi kg vagyok, mint 25 évvel ezelőtt :D (F)
2023. dec. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!