Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetek ebben az esetben ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ebben az esetben ?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes pasi akit véleményem szerint valaki nagyon befolyásol. Amikor rendszeresen találkozom vele akkor rendes, jószívű, udvarias, aranyos.

De amikor kimarad pár nap akkor valami történik vele. Nagyképű lesz, és olyanokat mond, hogy a nők így meg úgy. Meg a nők papucsnak használják a férfiakat.

Akkor ami még zavar, hogy valamikor tökre kedves, jól beszélgetünk, máskor, viszont direkt mintha provokálni akarna. Egyszer elfogad, aztán elutasít.

Nekem itt valami nagyon nem stimmel.

2023. dec. 9. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hanyagold. Nem mások befolyásolják, hanem miattad vesz fel egy szerepet, és kis idő kell neki míg átrázódik abba, hogy ne azt mondja, amit gondol, hanem amit hallani akarsz.

Ne vesztegesd ilyenre az időded.

2023. dec. 9. 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Olyan mintha időről időre valami béna pua cikkeket olvasna, és jól belehergelné magát, nem? :D De ám szerintem is miattad csinálja. Lehetne még hangulatingadozás is, de az én tippem más.

Szóval én is arra tippelek hogy neked játssza ilyenkor magát, az is lehet próbálkozik néha másképp csak nem veszed észre, aztán olyankor kattan át ebbe a "tahó macsó alfa" megjátszott szerepbe. Csak épp az a gond ha valaki ezt megjátssza, főleg így nem következetesen hanem időnként előrángatva, az nemhogy hiteles nem lesz, hanem még jó béna hatást is kelt. És megszületik egy újabb gyakoris kérdés.

2023. dec. 9. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

Hogy lehetne már az nagyképu aki szerint a nők papucsnak használják a pasikat?

Valoszinu vki kihasználja szórakozik vele csicskítja, aztán a háta mögött mer csak ezen hisztizni.

2023. dec. 9. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Szerepet játszik. Offold az ilyet.
2023. dec. 9. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Van akinek udvarol de lerazza.
2023. dec. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!