Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb, amit ebben az esetben tehetek?
Egy éve megismertem egy pasit,aki alegjobb dolog,ami egész életemben történt.
Ő is nagyon szeret/ett. Sok helyre jártunk együtt,nagyon jó volt minden.
Aztán én kezdtem többet gondolni a dologról,beleszerettem és állandóan "bepróbálkoztam". Nem vettem tudomásul,hogy ő nem akar többet barátságnál.
Ugye addig minden hétvégén csináltunk valamit,minden este telefonáltunk.
Aztán ahogy állandóan nyomást fektettem rá a szerelmemmel,hogy legyen már valami,leredukálódott a találkozások,telefonok száma.
Akkor veszítettem el apukámat,anyukám külföldre költözött. Görcsösen kapaszkodtam a pasiba,lét kézzel,nehogy ő is eltűnjön,mert abba belehalok.
És megtörtént...addig erőszakoskodtam,hogy többet nem írt vissza.
Egy közös barátunknak mondta,hpgy nagyon nagyon szeret engem ,hiányzom és nagyon szeretne segíteni,de nem bírja,hpgy állandóan nyomás alatt tartom,mert ő nem akar többet.
2 hónapja sikerült feldolgoznom mindent, egy hónapja van barátom,akit szeretek.
De a pasival azóta sem,1,5 hónapja nem beszélünk. Az elküldött üzeneteket nem olvassa el.
Hogyan nyerhetném vissza őt,MINT BARÁT? Hogyan adjam tudtára,hogy kész,vége, nem üldözöm a szerelmemmel.
Neki is most egy elég rossz időszak van az életében,erre jöttem én is a hülyeségemmel.
Most látom tisztán a dolgokat.
Most elengedtem,írni sem írok neki,viszont augusztusban együtt mennénk fesztiválra,amire a bérletem is megvan...
Mit csinálhatnék? Hogyan érjem el,hogy újra beszéljünk egyáltalán?
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!