Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » HA nem lenne internet, magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA nem lenne internet, magyar nőknek nem lenne irreális igényük?

Figyelt kérdés
Internet előtt akkoriban magyar nő simán össze jött a szomszéd alkesz Bélával. Internetnek köszönhetően lett magyar nőknek irreális igényük. Ha nem lenne internet, magyar nők nem válogatnának?

2023. dec. 9. 14:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

" hogy egy hétköznapi fickó lehetőségei kb a nullára kerültek."

Már csak azt mondd meg Mucuka, kikkel vannak párban a nők. Mert bizony átlagos pasikkal a legtöbbje.

2023. dec. 9. 20:16
 32/37 anonim ***** válasza:
75%

"A mai fiatalok viszont pontosan erre képtelenek. Nekik minden kell. "

Meg kell csak nézni pár TikTok videót, ahol megkérdeznek fiatalokat, mi van rajtuk. Csak úgy röpködnek a 100 ezeres cipők és egyebek. Talán nem szórni kéne a pénzt. Anyukáét és apukáét még könnyű, de nem lehet örökké.

"És ezt nem figyelve a női elvárások közt elől szerepel ; hogy a férfinek legyen lakása vagy csóró lúzer."

Talán nem fiatal lányokat kéne hajkurászni mikor te már nem vagy annyira fiatal. A fiatal párok jellemzően közösen oldják meg a lakásvásárlást, és képzeld, a nőknek is ugyanúgy van lakása.

Persze, mert minden nő tökéletes pasikkal nyomul.

Átlagos férfiak tömegeinek van párja.

Hihetetlen, mit összerinyáltok.

2023. dec. 9. 20:22
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

32

“ Talán nem fiatal lányokat kéne hajkurászni mikor te már nem vagy annyira fiatal.”

31 éves vagyok! És pontosan ezt a korosztályt keresem. Tiktokot leszarom amire te gondolsz. De ott is akiket megkérdeznek azok 18-35 közöttiek és 99% az mondja férfinek legyen ingatlana.

2023. dec. 9. 20:32
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

32

Ismerőseim között mindenki közösen vett lakástz, ki némi szülői támogatással, de voltak, akik anélkül. Egyik esetben sem volt a pasinak előtte saját ingatlana. Egy olyan eset volt, amikor a nőnek volt már, a pasinak nem.

Ugyanis bármilyen meglepő nektek, nem csak a pasiknak lehet lakásuk. Idősebb korban, 30 felett sem önerőből, és fiatalabb korban sem, ugyanis képzeld el, a jobb módú embereknek is vannak lányaik, akiket támogatnak.

2023. dec. 9. 20:38
 35/37 anonim ***** válasza:
77%

30-as

1. Régen mekkora jelentősége volt a férfi bőrének? Hajának? Fogainak? Ma ha nem jársz fodrászhoz, nincs több 100 ezred magán fogdokira. Azt mondják igénytelen vagy! Nincs divatos ruhád? Mikor egy cipő 50 ezer lassan. Azt is kinézik csövinek.

Pont akkora, mint egy nőnek. Mert manapság mit várnak a férfiak? Gyönyörű arcot, csillogó fogakat, szexi rucikat. Hidd el, a legtöbb igényli, h rajtam 20 ezres melltartó legyen, csipkés. Szexi bugyika, harisnya. Tudod ez mennyibe kerül? 35-50 ezer 1 garnitúra. És akkor nem beszéltem arról, h szoknya, magassarkú kell nekik, szexi felső. Az újabb 100 ezer. A fogak…igényes ember nem jár fogatlanul. Én munkás-paraszt családból származok, szuleim foga már a 89-as években is rendben volt, 90-és évektől maszekul járnak. Most is, pedig kisnyugdíjasok. Nekem is alap, az igényességhez hozzátartozik.

2. Megnézted egyszer is férfi modelleket 1900 évekből ? Tök átlagos arcú, testalkatú ferfiak voltak. Ma ; nem vagy 180-185 cm / szalkasan izmos 65/75 kg akkor már undorító dagadék vagy! Jóképűség alap! A legapróbb hiba : kicsit nagyobb orr , vékony száj, 1 db pattanás , nem szép szemöldök … kepzelj ide bármit mert a nők kinagyítva végig nézik az egész fejed a netes ismerkedésnél. Valami nem jó már kuka vagy.

A férfiak ugyanígy. Ha van kis felesleged, dagadt a nő. Nincs szép haja, nem jár fodrászhoz, igénytelen nekik. Tudod mennyi egy női fodrász? Egy vállig érő hajba melírcsíkok egy dúsabb haj esetében 30 000 Ft alsóhangon. Emellett fesse magát, stb. Az is egy vagyon.

3. Régen a legtöbb ember szakmunkás melós volt. Ma : diploma nélkül azt mondják proli vagy , sőt !!! Fogyatékos! Akkor is ha tudod igazolni hogy 120 körül van az IQ-d.

Akkor is megvolt a párjuk, hasonló végzettséggel. Vagy a férfinak magasabb volt. Nem véletlenül tanulnak a nők, pontosan azért, hogy többet tudjanak keresni, nem függenek senkitől. Én csak a saját tapasztalatomat tudom mondani, hogy én egyetemet végeztem, nyitott szemléletű vagyok. Nekem mindig alacsony iskolai végzettségű bár én voltak, be kell vallanom, nem sok minden érdekelte őket. Színház, kultúra, szépirodalom, utazás, semmi. Nem a foglalkozással van baj, hanem hogy általában motiválatlanok. Exemet sem érdekelte semmi, azon kívül hogy fekhessen egész hétvégén, nem akart menni sehova, neki az élete előttem és utánam az volt, hogy focimeccsre járkált az ultrákkal, ahol tomboltak. Alig bírtam elrángatni valahova, mikor megismerkedtünk. Az is mindig botránnyal végződött, mert soha nem volt kedve. Ha annyit írok le, hogy a saját gyerekeit sem vitte el a közeli állatkertbe 20 évig, akkor mindent elmondtam. Akkor voltak a szerencsétlen gyerekek életükben először állatkertben, amikor velem voltak.

4. Régen sokan jártak gyalog , bringával. Ez nem volt hátrány. A gizdáknak volt egy hétköznapi autójuk. Ma; ha nincs egy legalább 20 milliós autód akkor a nők 70% férfi számba se vesz.

Ma is sokan járnak bringával, nálam a munkahelyre legalább 100-an. Az én exemnem sem volt 20 milliós autója, csak egy 25 éves Suzuki Swift. Én nem azt néztem, hogy mennyi pénze van. Viszont az, hogy semmit nem akart elérni az életben, csak döglött, nekem az nem tetszett. Nem akart sehova menni, semmit csinálni. Nem akarta, hogy a kapcsolat fejlődjön. Állóvíz volt. Ezért az exem.

5. Régen igaz több volt a saját ingatlan. De annyira magasak lettek az ingatlanárak a fizetésekhez képest hogy aki nem örököl és egyszerű melós az sose tud venni lakást. És ezt nem figyelve a női elvárások közt elől szerepel ; hogy a férfinek legyen lakása vagy csóró lúzer.

Nem arról van szó, hogy legyen lakása, hanem arról, hogy amint az előzőekben is írtam, motivált legyen. Lehessen látni azt, hogy tesz azért, hogy boldoguljon. Nem az, hogy az anyáéktól várja a segítséget. Manapság azért az elég általános, hogy nagyon nősülni sem akarnak, gyereket sem, így nem tudnak kivel összeállni, közösen haladni, közösen elérni a célokat. Mert nem akarnak elmenni érte, hanem várják a sült galambot. Régen maguknak ásták ki az alapot, onnan tudom, mert nagymamám házánál is apukám ásott. Meg az ismerősök, aztán utána mentek vissza segíteni. Akkor sem volt pénzük, viszont dolgoztak. Manapság megnézném, melyik férfi ragadná meg az ásónyelet, ásná a saját házának az alapját. Tisztelet a kivételnek. De a legtöbb az nem hogy ásót nem ragad, hanem otthon sem csinál meg semmit. Arra sem képes. Akkor mit várnak?

2023. dec. 9. 21:40
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

30-as

És ami még lemaradt, az az, hogy a legtöbbjük még a nő mellett más nőket is nézeget. Én az elmúlt 20 évben nem találkoztam egyetlen olyan férfival sem, akinek csak én lettem volna. Stikában mindig volt egy másik nő, vagy kettő… 30-tól 60 éves korig. Ugyanis ismeretségi körben idősebb is van és ő is így járt. Meg prostikhoz is eljárnak. Nekem az volt a kedvencem, amikor az exem azt mondta hogy jobb vagyok mint egy hivatásos. Elszólta magát. Megkérdeztem tőle, hogy ő ezt mégis honnan tudja? Erre már nem volt válasz értelemszerűen. Nyilván utána vége is lett a kapcsolatnak, mert találtam bizonyítékot, h félrekufircolt. Ne haragudj, de nekem ilyen férfi nem kell semmire. Motiválatlan, meg is csal, csóró is, gyakorlatilag semmi nincs amivel jól jártam volna vele. Csak egy kolonc volt a nyakamon. Nálam döglött, evett, semmivel nem szállt bele. Mindemellett elvárta, hogy szépen öltözzek, mert csinos legyek, miközben ő meg egy toprongy volt, kifingott, lyukas, agyonmosott, kinyúlt alsogatyaban. Ezzel csakis olyannal ismerkedek, aki igényes, jól öltözködik, van mit a tejbe aprítania, nyitott a világra. Mert amíg az exem volt, addig nagy nehezen jutottunk el öt év alatt kétszer belföldre, akkor is konkrétan cirkusz volt, meg én fizettem az előleget a szállásra, kb. kétszer voltunk színházban, meg egy két fesztivál. Öt év alatt. Ismétlem. Mióta nincs, azóta minden évben két fesztiválra megyek, kétszer, háromszor nyaralni, legalább hatszor színházba, más városba is, ahol szállást is nézek magamnak, ha később ér véget az előadás. És mivel nem kellett etetnem, ajándékokat venni, ezért pénzt is tudok félretenni. Ezeknek a világ legszebb, leggazdagabb nője sem lenne elég. Tapasztalatból írom.

2023. dec. 9. 21:51
 37/37 anonim ***** válasza:
28%

Ez nem magyar nő kérdése. Ez szimplán genetika. Minden nő genetikailag kódolt, hogy a legjobbat keresse (én minden férfi genetikailag kódolt, hogy mindenhova is berakja :D). Ez mindig is így volt, magyar vagy küldföldi az nem számít. Aztán persze, a 21. század az nem segít ebben, mert régen az emberek többsége csak a környékükön ismerkedett és mihelyst találtak maguknak egyet aki elég jó volt -> házasság -> annyi gyerek amennyi kifér -> öreg kor. A mai felgyorsult világban az egész országgal, meg a világgal. Aztán tény, hogy baromira nem segít a szósöl média ahol minden lányt elárasztják a pozitív hozzászólások, rekaciók, figyelem. Akár egy jobb pasi nyom egy lájkot egy átlag lányra már el van rontva a dolog, mert akkor az a pasi lesz a minimum az ő számára. Meg a filmek sem segítenek. Nem az a baj, hogy élvezi az irrealisztikus romantikus filmet, hanem az, hogy többnyire elfelejtik az "irrealisztikus" jelzőt és beépítik az elvárásaikba.

Ez van.

2023. dec. 10. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!