Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA nem lenne internet, magyar nőknek nem lenne irreális
igényük?
Teny hogy a nok elvarasa nott, de a technikai fejlodes is. Sokat beszelek a mai napig a kozel 90 eves nagyszuleimmel errol, a mamam fiatalsagaban pl eszuk agaba nem jutott az akkori 20-30 eves noknek a kocsit nezni pl meg ugye amblokk ennyire a magantulajdont egy ferfinel. Autoja is csak is a leg tehetosebb embernek volt, internet sehol, ott az teljesen alap volt hogy no ferfi gyalog ment mindenhova, hidegbe, turazni stb. Es fura volt igen hogy a pasi gyalog ment ki talalkozni a nohoz es nem neztek furan ha nem volt autoja:D Dehat ugyebar a ket korszakot hulyeseg hasonlitani. Nem minden nonek van amugy irrealis igenye marmimt oke hogy egy Palvin Barbi feleknek van, es azok nyilvan nem fognak leallni a kopaszodo alkesz Belaval aki a retro tvn nezi a monika showt, de ha ezt vesszuk egy gyari munkas lenott haju kiegett molett Erzsike se fogja megkapni a milliomos 190 centi magas feher lovon vagtato jokepu uzletembert sem. Tehat azert ilyen szempontbol a noknek sem konnyebb.
2023. dec. 9. 15:01
"eszuk agaba nem jutott az akkori 20-30 eves noknek a kocsit nezni "
Persze, mert a törtélemes során soha nem számított az anyagi helyzet a házasságoknál. Vicces vagy.
Nem tudom, honnan jön, hogy Erzsikék a gyárból milliomost akarnak. Szét kéne nézni az utcán. És ha valaki elutasít, nem azért van, mert nem vagy milliomos. Csak ezt nem vagytok hajlandók tudomásul venni, hanem jöttök a milliomosokkal, szárokkal, extra jó pasikkal. Igen, neki könnyebb, és van az a réteg, akik ilyent akarnak, de a hétköznapi átlagnők nem, és jó lenne ha végre tudomásul vennétek és véginéznétek az utcákon, hogy hót átlagos párok vannak. Nem csak szelektív látásmóddal.
2023. dec. 9. 15:29
Ti honnan szedtétek ezt a baromságot, hogy csak interneten lehet ismerkedni? Volt néhány kapcsolatom, de soha nem online ismerkedtem. Nincs vele gondom, csak nekem nem megy, nem tudok írásban ismerkedni.
2023. dec. 9. 15:30
Nem a magyar nők igényei irreálisak, hanem te vagy képtelen szembe nézni azzal, hogy benned van a hiba, magadon kellene dolgozni.
2023. dec. 9. 15:38
A tini korszakom elején nem volt még internet, vagy legalábbis nem a mai formában, de akkor sem gondoltam, hogyha nagy leszek, majd valami csóró trógerra vágyom, mint pár.
2023. dec. 9. 15:41
Az nem irreális igény, hogy a pasi ne legyen alkesz, vagy agresszív, vagy hogy tisztálkodjon rendszeresen. Ja és az sem irreális igény, hogy az adott nő találja vonzónak a pasit.
2023. dec. 9. 15:42
A szüleim bőven az internet kora előtt jöttek össze. Anyukám nagyon csinos, vörös hajú vegyész nő volt, aki a jóképű építész apukámmal házasodott. A szomszéd gyári munkás Ibi néni meg a gyári munkás Gyuszi bácsival. De egyik pasi sem volt alkesz, normálisan felneveltek 2-3 gyereket, úgy, hogy huszonévesen váltak apává.
2023. dec. 9. 16:04
12- Szamitott az anyagi helyzet, de nem ennyire mint most. Ennyire nem volt penzorientalt a vilag. Amugy meg ertelmezd amit irtam.
Vannak hót atlagos parok is senki nem mondta hogy nem.
2023. dec. 9. 16:28
Kapaszkodjatok! Régen is voltak olyan nők, akik megnézték, hogy kivel jönnek össze és olyanok is, akik összejöttek a "szomszéd alkesz Bélával". Kinek milyen a mentalitása, erről van szó, sem az internet, sem a külföldi férfiak nem játszanak ebben szerepet.
2023. dec. 9. 16:35
19. Szerintem azer mindenki megnezi valamilyen szinten kivel jon ossze, csak nem mindegy hogy valaki tisztaban van a szintjevel, es ott keresgel, vagy felso polcokbol. Mer ha valaki a szintjenel marad siman lehet sikeres. Akar az alkesz Bela is. Meg az Erzsi is a gyartosorrol budos munkasbakancsba harisnyaval:D
2023. dec. 9. 16:39
Kapcsolódó kérdések: