Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » HA nem lenne internet, magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA nem lenne internet, magyar nőknek nem lenne irreális igényük?

Figyelt kérdés
Internet előtt akkoriban magyar nő simán össze jött a szomszéd alkesz Bélával. Internetnek köszönhetően lett magyar nőknek irreális igényük. Ha nem lenne internet, magyar nők nem válogatnának?

2023. dec. 9. 14:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
93%
Nem az internet az oka, hogy a nők igényes férfira vágynak. De most egy igényes, csinos, ápolt nő, akinek van saját keresete, adott esetben még több is, mint a férfinak, az miért érné be a szomszéd alkesz Bélával? Régen sem érte be egy tanárnő a kocsmatöltelék, alkoholista Bélával. Mert nem egy szinten, körökben mozogtak. Esetleg a múlt század elején, vagy régebben történt olyan, hogy beérték egy igénytelen pasival, de csak azért, mert a nőknek nem volt saját keresetük. És ha megözvegyült, volt gyereke, akkor be kellett érnie valakivel, akinek volt valamennyi pénze. Ma viszont ők is keresnek, saját jövedelmük van, adott esetben saját lakásuk. Egyedül is meg tudnak élni, gyereket is eltartani, nincsenek rászorulva a férfiakra. Ma egy nő már simán barkácsol, megcsinálja otthon, amit kell. Nekem is van csiszológépem, csempevágó gépen, hőlégfúvóm, mindenem ami kell. Ezért meg tudom magamnak csinálni a borovi fenyő ablakomat, felújítani, csillárt feltenni, varrógéppel varrni, nyelvet beszélek, diplomáim vannak. Van saját tehermentes lakásom. Semmi szükségem egy púpra a hátamra, csakis olyannal ismerkedek, aki legalább hasonló értelmi és anyagi szinten van. Régen elkövettem én is azt a hibát, hogy tőlem alacsonyabb státuszú, értelmi képességű emberrel ismerkedtem, de annak soha nem lett jó vége. Ahogy a mondás is tartja, suba a subához, guba a gubához. Az igényeim egyáltalán nem ideálisak, ha nem reálisak. Ha megnézed, hogy milyen végzettségem van, nyelvet beszélek, bármit meg tudok csinálni, saját keresetem, saját lakásom van, akkor nyilván nem vállalok be egy toprongyot, alacsony értelmi képességekkel. Azt meghagyom a hozzá hasonló nőknek. És akkor mindenki boldog lesz.
2023. dec. 9. 17:16
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
21-es vagyok…ideális=irreális, ha nem=hanem.
2023. dec. 9. 17:18
 23/37 anonim ***** válasza:
23%
22. Ma magyarorszagon eleg keveseknek adatik meg hogy egesz egyedul meg birjanak elni es van sajat ingatlanjuk, foleg tehermentes hazuk a fiatal korosztalyban. Szoval azer ezt annyira nem mondanam hogy az emberek nincsenek egymasra raszorulva.
2023. dec. 9. 17:25
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
23-as, 22-es vagyok. Én az egész életemet úgy intéztem, hogy soha senkire ne legyek rászorulva. Egyébként pedig csak magadra számíthatsz, ha őszinte akarok lenni. Ezt saját tapasztalatból mondom. Az embernek arra kell törekednie, hogy egyedül is ki tudjon alakítani egy életet magának, ha ahhoz hozzácsatlakozik egy másik ember, ő pedig a másikhoz csatlakozik, kiegészítik egymást, akkor úgy rendben van. De csak azért együtt lenni, mert rávagyok szorulva valakire, nekem az nem megy. Már 8-10 évesn sem szeretem, hogy a szüleimre vagyok szorulva. Nekem minden álmom a saját lakás volt, meg is valósítottam. Nyilván szülői segítséggel, de én is rengeteget dolgoztam érte. Nagyon sok mindenről lemondtam, nem voltak szép ruháim, internetem 39 éves koromban lett, addig szobaantennám volt és képcsöves TVm, 2013-2014-ig, nem voltam nyaralni, a Balatonhoz 46 évesn jutottam el először 2021-ben, addig csak a televízióban láttam, nem jártam fesztiválokra, nincs autóm. Nagyon sok mindenről lemondtam. A mai fiatalok viszont pontosan erre képtelenek. Nekik minden kell. Ismerek olyat, akik a babaváró hitelt felvették, alig bírják kicsengetni, de azért kell kettő autó, Nyaralás, koncertezés. Itt kezdődik a probléma.
2023. dec. 9. 17:40
 25/37 anonim ***** válasza:
Egyebkent enis most epitem a sajat hazam amugy gratula. Mennyi idos vagy? Igaz kulfoldon dolgozom. Otthon nem menne
2023. dec. 9. 17:46
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
És arról nem is beszélek, hogy az ismerősséK, azok még a szüleiket is pumpolják, 30 valahány évesen. Orrba-szájba kell nekik segíteni, mert túl sokat akarnak. Én akkor sem mentem senkihez segítségért, amikor éheztem. Pofám nem lett volna ahhoz, hogy a kisnyugdíjas szüleimet pumpoljam. A mai napig lesülne a bőr a pofámról, ha kunyerálnék tőlük. Mikor egy évig táppénzen voltam, évekkel ezelőtt, súlyos betegséggel, akkor sem kunyeráltam tőlük. Az akkori párom meg direkt nem segített, egy tányér levest sem hozott. De akkor is túléltem és megoldottam magamnak. Előtte hosszú évekig fizettem táppénz és munkanélküli biztosítást, mikor makkegészséges voltam. Mikor beteg lettem, fizetett annyit, hogy ne kelljen senkire sem rászorulva lenni.
2023. dec. 9. 17:49
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
48 vagyok.
2023. dec. 9. 17:50
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ennyire nem volt penzorientalt a vilag. "

Milyen régen? AMire te gondolsz az kb. 40 év a magyar történelemben. Elhanyagolható. És akkor is nézték, kivel házasodnak, csak kisebbek voltak a különbségek az emberek nagytöbbsége között, de akkor is voltak jobban és rosszabbul élők, és képzeld, aki tehette azokkal jött össze.

2023. dec. 9. 18:55
 29/37 anonim ***** válasza:
46%
Amugy nem igazan ertem miert lett lepontozva a hozzaszolasom. Magyarorszagon a fiataloknak kilatastalan a helyzete a lakasvasarlassal kapcsolatban. Ezert irtam azt, hogy egymasra vannak szorulva az emberek. Ha nincs orokseg, nincsenek penzes szulok, akkor marad a csok, babavaro hitel, vagy kozos albi ami nem egy opcio hosszu tavon, de igazabol azt is egyedul egy fiatal alig tudja fizetni. Szoval azert nem gondolnam hogy az emberek nimcsenek raszorulva egy tarsra, vagy a szulokre. Ha meg abbol indulunk ki hogy mennyi az ingatlan ara, akkor orokseg, gazdag szulok nelkul nem igazan lehet osszehozni foleg tehermentesen legyen az no vagy ferfi. De igen itt gyakorin persze tudjuk mindenki megall a sajat laban, mindenki 800 at keres minimum, sosem fuggott senkitol se, sot meg a golya hozott mindenkit es egybol onallo lett baba koraba:D
2023. dec. 9. 19:45
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem csak Magyarországon és nem csak az internet/tv stb hibája.

Az kell hogy mondjam hogyha belegondolunk akkor tényleg nehezebb lett a társkeresés mint régebben. Ha csak 30-100 évet nézzük vissza akkor is!

Pár érdekesség ; Manapság annyira anyagias és felszínes lett minden, hogy egy hétköznapi fickó lehetőségei kb a nullára kerültek.

1. Régen mekkora jelentősége volt a férfi bőrének? Hajának? Fogainak? Ma ha nem jársz fodrászhoz, nincs több 100 ezred magán fogdokira. Azt mondják igénytelen vagy! Nincs divatos ruhád? Mikor egy cipő 50 ezer lassan. Azt is kinézik csövinek.

2. Megnézted egyszer is férfi modelleket 1900 évekből ? Tök átlagos arcú, testalkatú ferfiak voltak. Ma ; nem vagy 180-185 cm / szalkasan izmos 65/75 kg akkor már undorító dagadék vagy! Jóképűség alap! A legapróbb hiba : kicsit nagyobb orr , vékony száj, 1 db pattanás , nem szép szemöldök … kepzelj ide bármit mert a nők kinagyítva végig nézik az egész fejed a netes ismerkedésnél. Valami nem jó már kuka vagy.

3. Régen a legtöbb ember szakmunkás melós volt. Ma : diploma nélkül azt mondják proli vagy , sőt !!! Fogyatékos! Akkor is ha tudod igazolni hogy 120 körül van az IQ-d .

4. Régen sokan jártak gyalog , bringával. Ez nem volt hátrány. A gizdáknak volt egy hétköznapi autójuk. Ma; ha nincs egy legalább 20 milliós autód akkor a nők 70% férfi számba se vesz.

5. Régen igaz több volt a saját ingatlan. De annyira magasak lettek az ingatlanárak a fizetésekhez képest hogy aki nem örököl és egyszerű melós az sose tud venni lakást. És ezt nem figyelve a női elvárások közt elől szerepel ; hogy a férfinek legyen lakása vagy csóró lúzer.

A sort tudnám folytatni csak felesleges. Összeségében egy átlagos - hétköznapi férfinek ma simán lehet hogy örök magány jut. Ha 50 éve lett volna fiatal akkor meg simán lett volna családja.

2023. dec. 9. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!