Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú elveszíti az érdeklődését irántam, az már soha nem fog visszatérni? Bele tudna újra szeretni belém? Vagy legalább újra megtetszenék neki?
Mik a saját tapasztalatok?
Hirtelen elkezdett távolodni tőlem, és nagyon bezárkózott, én meg kínlódok, mert nem tudom mi történt, vagy miért.
Csalodott valamiért.
Valamit hallott rólad.
Milyen beszélgetés volt az utolsó időkben?
Nem lehet, hogy valakik szétpletykáltak benneteket? Duruzsoltak neki?
Vagy egyszerűen mondtál, tettél valamit, amire nem is gondolsz, hogy oka lehet a totális ignorálásodnak.
Képbe került egy másik lány, szerelmes.
Olyan infantilis, intelligencia deficites, hogy azt hiszi, az a megoldás, ha levegőnek néz.
Infantilis. Engedd el.
A most tepernél, akkor megaláznád magad, nevetségessé válnál.
Széles a világ, tele normális fiúkkal, akik normális lányokat keresnek. 😁
Hajrá!
Szerintem eredetileg sem volt igazán nyitott feléd. Az ismerkedés általában erről szól, hogy megismeri egymást két ember, és ha nem érzi igazán jól magát az egyik, akkor kihátrál. Szerintem itt is ez történt. Ne erőltesd. Elmegy rá pár éved, és utána még te gyűlőlöd majd azért, mert nem érezte magát jól.
Nem a te hibád, lépj tovább, lesz majd más. Rögeszmévé ne váljon a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!