Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A középkorú nőknek is nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joe112 kérdése:

A középkorú nőknek is nehéz kapcsolatra lelni? Vagy csak a férfiaknak? Minden csak a szexről szól azonnal? Az átverésről a kihasználásról szól? 46f

Figyelt kérdés

Ha az ember nem az interneten akár ismerkedni, mert ott teljességgel úgy gondolom lehetetlen, mert ott szinte semmi sem valós....

Nem a szexualitással van baj, mert az egy csodálatos dolog!!!

Illetve, hogy segít tünk egymáson, csak olyan egyoldalúan ezek a dolgok...

A pasik a nőket a nők megy a férfiakat használják (ki)

Valamint a kapcsolatokban nincs kommunikáció csak beszéd

Bocsánat, de várom a pozitív példákat azokból erőt meríteni🙃

2023. dec. 7. 13:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1-es...

Ugyanez a véleményem. Annyit szenvedtem miattuk, annyi időt elvettek az életemből, úgy, hogy cserébe max egy közepesnek ment el mind a szex, mind a kapcsolat, hogy nekem többet nem kell púp a hátamra. Végre nyugodtan pihenhetek, nem kell a horkolást hallgatnom, nyugodtan mehetek bárhova, színházba, nyaralni, fesztiválra, a saját pénzem végre arra költöm amire akarom, nyugodtan megvehetem ha akarom a 8000/kg sajtból 10 dekát és a többi. Végre nem kell etetnem senkit, nem kell fizetnem a rezsijét is, mert betelepszik a lakásomba. A szex... az meg nem hiányzik, mert a 95% annyira borzasztó volt, hogy már attól is elment a kedvem. Érzelmileg nem adtak semmit, nem lehetett egyre sem számítani. Gyakorlatilag nincs, amiért nekem egy kapcsolatnak pozitív hozadéka lenne, így már nem éri meg belevágni, mert hogy most, 48 évesen legyen szerencsém, az konvergál a nullához. Nagyobb a kockázat esélye, mint a nyereségé.

2023. dec. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!