Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos duci középkorú nő hol találhat társat?
Elhagytam magamat az elmúlt 5 évben… Sok rossz történt velem bele értve anyám betegségét is és enni kezdtem báánstomban.
Nem is volt senkim 7 éve már….
34 éves vagyok 155 kg nem tudom leadni gyenge vagyok hozzá
emiatt keresek olyan férfit aki elfogad engem igy és nem zavar sőt inkább bejön ha akkora mint én.
Nem ártana az egészséged miatt tenni ellene, de íme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1197..
Semmi időbe nem telik az, hogy ne egyél annyit mint eddig. csak az első pár nap kell egy kis erő amíg megszokod. Nem is kell nagyon gyorsan sem lefogyni. Komolyan szánalmas, hogy elhagyod magad, aztán az a legnagyobb bajod, hogy nincs párod. Előbb magadat tedd renbe, és magaddal foglalkozz. Én nekem férfiként lesülne a pofámról a bőr, ha amikor 110 kiló lettem volna pénz és minden nélkül, fitymaszűkülettel azt mondtam volna, hogy keresek olyan lányt aki így elfogad.
Elkezdtem normálisan étkezni, körülmetéltettem magam, edzeni kezdtem, lefogytam, és dolgozok, építem az életem, és még most is csak azután szeretnék magamnak párt, ha már az életemet felépítettem, hogy a lehető legtöbbet tudjam nyújtani a kapcsolatban, mert egy kapcsolatban én nem elvenni akarok, hanem adni. Persze nyilván nem egyoldalúan. És én személy szerint egy nőt pl nem karrier alapján fogok megítélni, de ha erre sem vagy képes, hogy rendbe tedd a saját tested, milyen ember lehetsz, és mi az amit tudsz nyújtani egyáltalán emberileg? Szedd össze magad és csinálj előbb valamit. Nem is azzal van a baj, hogy így el vagy most hízva, hanem azzal, hogy te magad is bele törődtél és nem akarsz vele semmit sem csinálni. Ha csak hetente fél kilót fogysz, az is tökéletes, nem kell lefogyni pár hónap alatt. csak étkezz normálisan, tanulj egy kicsit és próbáld meg össze szedni magad mentálisan, és utána akarj párt.
Egy szóval sem mondtam, hogy csak a testemre fókuszálok, attól hogy nem vagyok kövér és edzek. Alapvető tiszteletet adsz meg magadnak azzal, hogy nem falod magad halálra.
Nem tudok veled vitatkozni, sem a farkam, sem a "kacsanyomoritom" nem ismered, bár fogalmam sincs az utóbbi micsoda. Szerintem csak szimplán megsértődtél és próbálsz valahogy visszavágni, holott a válaszom nem is neked szólt, csak gondolom magadra ismertél benne.
De ha te sem vagy megelégedve magaddal, akkor miért nem teszel először magad körül (és magadban) rendet? Adj magadnak 1 évet, amikor csak saját magadra fókuszálsz, sportolsz, változtatsz az étkezéseden stb. Aztán utána nyilván nyitottabb leszel, megjön az önbizalmad és nem azon kell stresszelned, hogy az illető csak beéri veled mert nincs más vagy valóban tetszel neki.
Nem mellesleg ez brutál túlsúly, így tényleg csak valami aberrált fétises marhát fogsz ki.
Nem akarlak bántani, de nyígsz, hogy nem kellesz senkinek, mimözben nyilvánvalóan te sem fogadod el magad, szóval akkor miből gondolod, hogy másnak fogsz tetszeni?
155 kiló még akkor is brutális ha 180 centi vagy, de gondolom nem vagy annyi.
Ez már a fétisesek birodalma, nem a szimplán csinos telt nőket kedvelőké, pl. 80-100 kiló 175 centihez mint Kelly Brook vagy Ashley Graham.
Minimum 50 kilót le kell adni hogy ne ezeknek a játékszere legyél hanem csak egy teltebb nő aki egészséges férfiaknak is tetszhet.
feedereket keress, meg kövérnő fetises köcsögöket
rendre raknak ki kérdéseket itt, vársz egy picit és lecsapsz az elsőre
kp-ban köszönd meg, köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!