Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos duci középkorú nő hol találhat társat?
Elhagytam magamat az elmúlt 5 évben… Sok rossz történt velem bele értve anyám betegségét is és enni kezdtem báánstomban.
Nem is volt senkim 7 éve már….
34 éves vagyok 155 kg nem tudom leadni gyenge vagyok hozzá
emiatt keresek olyan férfit aki elfogad engem igy és nem zavar sőt inkább bejön ha akkora mint én.
Engem érdekel.
Bár ha kamu tollkordás akkor az nem jó.
Mi a f*szért bántjátok????
Hogy lehettek ekkora suttyók?
Fingotok nincs, mit él/élt át, lehet, hogy depressziós és az egyetlen öröme az evés.
Kib*szott könnyen ítélkeztek!
Azt hiszitek, hogyha lenne egy “kis” ereje is, akkor nem kezdett volna el már tenni ez ellen?!
De, valószínűleg már nem itt tartana.
NINCS ereje!!
Magam is nemrég mentem át ezen. Nem ennyi kg vagyok, és éveken át edzettem is, de olyan szarságok történtek velem 2 éven keresztül, hogy minden lelkierőm odalett, aztán a fizikai is.
Egyszerűen képtelen voltam sokszor még az ágyból felkelni is, nemhogy mozogni.
A diétához meg még több erő kell. Hogy mikor k*rvára nincs erőd meg kedved élni sem, akkor ne olyat egyél, ami finom és legalább egy kis örömet okoz, hanem számolgass, főzőcskézz olyanokat, amiket ehetsz.
Valószínűleg, ha lenne valakije, aki elfogadja, szereti, meg is indulna a fogyása rögtön, mert már nem kompenzálna evéssel.
Nem várható el nyilván, hogy valaki olyan jöjjön vele össze, aki jelenállapotában nem vonzódik hozzá, csak próbálom megértetni veletek, hogy baromi káros, amit itt lenyomtatok és rohadtul nem így működik.
Az se segít, ha valaki leírja, hogy neki sikerült.
Élethelyzete, embere válogatja, ki hogy reagál, úgyhogy kár hasonlítgatni.
Így ha értelmes hozzászólásra képtelenek vagytok, legalább ne lökjétek még jobban a szakadékba, görgessetek tovább!
Kérdező, ha nem találsz senkit, akkor pszichológust javaslok, mert más is képes erőt adni, nemcsak a párkapcsolat. Én pl elhatároztam, hogy elköltözöm, és ettől már sokkal jobban vagyok, el is kezdtem újra mozogni.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!