Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pocakos duci középkorú nő hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocakos duci középkorú nő hol találhat társat?

Figyelt kérdés

Elhagytam magamat az elmúlt 5 évben… Sok rossz történt velem bele értve anyám betegségét is és enni kezdtem báánstomban.

Nem is volt senkim 7 éve már….

34 éves vagyok 155 kg nem tudom leadni gyenge vagyok hozzá

emiatt keresek olyan férfit aki elfogad engem igy és nem zavar sőt inkább bejön ha akkora mint én.

2023. szept. 2. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
155kg az borzasztoan sok, szedd ossze magad
2023. szept. 2. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Engem érdekel.

Bár ha kamu tollkordás akkor az nem jó.

2023. szept. 3. 14:52
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Tessék még házhoz is jönnek a beteg fhaszok, kérdező látod milyen könnyű még a kisujjadat se kell megmozgatnod. Nem mintha tudnád vagy akarnád mert még lever a víz, de hát na. Végeredmény ugyan az, lesz valaki aki majd körbe pucol, cseréli a szénát alattad a vizet, néha lecsutakol és megolajoz... Gyk a lehetőségek földje, ahol az álmok valóra válnak.
2023. szept. 3. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
17%

Mi a f*szért bántjátok????

Hogy lehettek ekkora suttyók?

Fingotok nincs, mit él/élt át, lehet, hogy depressziós és az egyetlen öröme az evés.

Kib*szott könnyen ítélkeztek!

Azt hiszitek, hogyha lenne egy “kis” ereje is, akkor nem kezdett volna el már tenni ez ellen?!

De, valószínűleg már nem itt tartana.

NINCS ereje!!

Magam is nemrég mentem át ezen. Nem ennyi kg vagyok, és éveken át edzettem is, de olyan szarságok történtek velem 2 éven keresztül, hogy minden lelkierőm odalett, aztán a fizikai is.

Egyszerűen képtelen voltam sokszor még az ágyból felkelni is, nemhogy mozogni.

A diétához meg még több erő kell. Hogy mikor k*rvára nincs erőd meg kedved élni sem, akkor ne olyat egyél, ami finom és legalább egy kis örömet okoz, hanem számolgass, főzőcskézz olyanokat, amiket ehetsz.

Valószínűleg, ha lenne valakije, aki elfogadja, szereti, meg is indulna a fogyása rögtön, mert már nem kompenzálna evéssel.

Nem várható el nyilván, hogy valaki olyan jöjjön vele össze, aki jelenállapotában nem vonzódik hozzá, csak próbálom megértetni veletek, hogy baromi káros, amit itt lenyomtatok és rohadtul nem így működik.

Az se segít, ha valaki leírja, hogy neki sikerült.

Élethelyzete, embere válogatja, ki hogy reagál, úgyhogy kár hasonlítgatni.

Így ha értelmes hozzászólásra képtelenek vagytok, legalább ne lökjétek még jobban a szakadékba, görgessetek tovább!

Kérdező, ha nem találsz senkit, akkor pszichológust javaslok, mert más is képes erőt adni, nemcsak a párkapcsolat. Én pl elhatároztam, hogy elköltözöm, és ettől már sokkal jobban vagyok, el is kezdtem újra mozogni.

Sok sikert!

2023. szept. 6. 09:51
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
#14 senki sem bántotta. De 155 kilóval ő maga állt ki céltáblának. Életveszélyes túlsúllyal az lenne a "bántás" ha pátyolgatnád meg biztatnád hogy csodás vagy, biztos meglesz a párod. Többen is írtuk hogy csak a fétisesek játékszere lehet így akik majd jól a halálba etetik. És ez így van. Bőven nem az a csinos telt nő kategória aki egészséges férfiaknak is tetszik (úgy 100 kilóig ha magas, ha alacsony, úgy 805-ig). Ne félj az orvosok se csomagolják be selyempapírba a mondanivalójukat ha eljutnak hozzájuk. Az életéért kéne aggódnia a kérdezőnek és nem azért hogy talál-e pasit.
2023. szept. 6. 09:59
 16/19 anonim ***** válasza:
*85-ig
2023. szept. 6. 10:00
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Senki nem bántotta, én sem bántásból írtam amit írtam, csak leírtam az igazságot, és a 15össel is egyet értek. "A diétához meg még több erő kell. Hogy mikor k*rvára nincs erőd meg kedved élni sem, akkor ne olyat egyél, ami finom és legalább egy kis örömet okoz, hanem számolgass, főzőcskézz olyanokat, amiket ehetsz." Ez a legnagyobb baromság amit valaha hallottam, főleg úgy, hogy olyanra írod ezt, akinek életveszélyes testsúlya van. Ha valaki élni akar tovább, akkor megteszi, mindegy milyen kedve van, és milyen ereje. És senki nem mondta azt, hogy főzőcskézni és számolgatni kellene, vagy hogy olyan kaját kéne ennie, ami nem finom. Eheti ugyan azt amit eddig, csak mondjuk egyen fele annyit, és máris változni fog a dolog. Nem atom fizika.
2023. szept. 6. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Kis gombóc…
2023. szept. 17. 14:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Bárhol, csak sokkal nehezebben, de pl. engem sem zavar az ekkora súly sem.
2023. szept. 18. 15:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!