Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim 2 éve kérdezgetik egyre erőteljesebben miért nincs barátnőm mostanra valamivel elő kellene álnom nekik.Mit tanácsoltok mi lenne a legjobb amkt mondhatok?
Figyelj pajti, a szülőknek jellemzően lövése sincs arról, hogy milyen problémákkal küzdenek a gyerekeik.
Fiatalon nekem is problémáim voltak a csajozással. És a családom egyszerűen nem értette, hogy mi a baj.
20 éves koromban ismerkedni próbáltam egy csajjal. Sikertelenül, csak a barátot látta bennem, mert nem tartott vonzónak. Na de anyám képtelen volt megérteni a helyzetet. Hiszen hát együtt mentünk valamerre, ez már biztos, hogy jelent valamit! És nyilván az ő idejében még így működött. Nem volt "friendzone" meg ilyesmi.
Azt mondja nekem: vegyem lazára a figurát, menjünk be egy-két boltba, aztán ha látok valamit, például egy körömlakkot, mondjam, hogy ez milyen jól állna, vegyem meg neki.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mert hát ő abból indult ki, hogyha eljön velem valamerre, akkor az már 100%-ig jelent valamit, biztosan vonzódik hozzám és biztosan csak én nem vagyok elég határozott. Vagy valami ilyesmi lehetett a fejében szerintem. Az eszébe sem jutott, hogy nem jövök be a csajnak, de bebarátzónázott, aztán a kollégiumban meg az alfahímekkel dugatta magát, mint megtudtam később.
Én a helyedben elmondanám nekik, hogy iszonyatosan zavaró, hogy állandóan ezzel szekálnak. Hogy ez neked mostmár fájdalmas téma, és csak azt fogják elérni, hogy amikor elköltözöl tőlük, nem fogod tartani velük a kapcsolatot. Értsék meg, hogy te nem vagy annyira vonzó a nők szemében, hogy neked is rossz ez a helyzet, de nem tudsz vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!