Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim 2 éve kérdezgetik egyre erőteljesebben miért nincs barátnőm mostanra valamivel elő kellene álnom nekik.Mit tanácsoltok mi lenne a legjobb amkt mondhatok?
Nincs siker és fejezzék be a kérdezősködést ha lesz és komolyra fordul akkor bemutatod őt, magukkal foglalkozzanak.
Szívesen.
-Miért nincs barátnőd, kisfiam?
-Anya, meleg vagyok - és ezzel elsétálsz.
Többet nem fognak faggatni...
"mostanra valamivel elő kellene álnom nekik."
Semmivel sem kell elő állnod. Te dolgod. Ha akarsz kapcsolatot akarsz, ha nem nem. Ennyi.
Ez a te magánéleted.
Mondd azt, hogy
"Mert nem jövök be a csajoknak."
Ennyi. Ne bonyolítsd túl.
Én speciel az ilyen erőszakos szülőket ignorálnám is, amíg nem tanulják meg, hogy magánügyekbe nem szólhatnak bele.
Engem sose csesztettek ezzel. Tisztában voltak vele, hogy ha lesz OLYAN fontos ember az életemben, arról tudni fognak és amikor eljön az ideje, megismerhetik. Nekem anyám amúgy is azt mondta, "majd az esküvőn találkozunk". Én ezt szó szerint vettem. Végül már ők kérték, és kíváncsiak voltak rá, így elhoztam. Csak az Eljegyzés után mutattam be a kedvesemet.😁 Szóval Nem véletlen, hogy csak a férjem az egyetlen férfi akivel valaha találkoztak, úgy mint a párommal.
Nem kell minden " jöttmentet" bemutatni otthon. Ha nem érzed úgy,hogy igazán komoly a dolog akkor pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!