Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi esetében egy jó személyiség mennyire tud javítani a külsőn?
Valamennyit abszolút. De miért nem az a kérdés, hogyan lehet a külsőn javítani, ha azzal van gond?
Rendszeres arcápolás, higiénia, a ruháink kivasalása, heti 3 órát a kondinak szentelés (amitől nem lleszel kipöccintve, viszont nagyon jó tartásod lesz és valamennyi formád) mérföldekkel előre visz ezen a téren, és még jó személyiséggel abszolút jackpot vagy és nem csak a párkeresésben, hanem ismerettség szervezésben, munkakeresésben. A jobban kinéző emberekkel a világ is sokkal jobban szimpatizál.
Egy fokkal jobban, mint egy nő esetében, de úgy igazán egyik nemen sem "segít".
Ha nem vonzó az ember, nem kellemes látvány a szemnek, akkor nem fognak vágyni szexelni vele, max. barátkozni, bár még azt is kicsit kevésbé.
A jó személyiség és kisugárzás mindenkin sokat tud dobni.
Annyira ronda meg gondolom nem vagy.
Nagyon sokat, ha amúgy nem elhanyagolt, igényes stb.
Például, a párom objektíven nézve nem a legszebb ember, nem is csúnya, de egy átlagos vonásokkal és túlsúllyal rendelkező férfi. De a stílusa, kisugárzása, magabiztossága, viselkedése, dumája... Hát b@szki az az első pillanattól annyira bejött, hogy én mentem oda hozzá ismerkedni, pedig ilyet előtte még sosem csináltam. :D De nem az hogy csak szimpatikus volt, hanem ilyen elég durva szexuális kisugárzása is van, amitől leesik az ember lányának a bugyija xD És mint kiderült tényleg igencsak buknak rá a nők, kiscsajoktól asszonyokig. :D
És ahogy lassacskán mélyebben megismertem a személyiségét, azt kell mondjam hogy nagyon szerencsés vagyok vele. És a barátnőim akik ismerik is ugyanezt mondják.
Szóval ja, a külső nem minden. De ha nem vagy teljesen rendben magaddal, és nem mersz önmagad lenni akkor veszett ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!