Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi esetében mely belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi esetében mely belső tulajdonságok azok, amelyek a legjobban taszítják a nőket?

Figyelt kérdés

Kimondottan belső tulajdonságok, személyiségvonások érdekelnek, nem külső dolgok.

Ja, és nők válaszai természetesen...

2019. szept. 27. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Engem elsősorban a beképzeltség, nagyképűség.

Ezen kívül a lustaság, igénytelenség, hanyagság, flegmaság. A teljesség igénye nélkül.

2019. szept. 27. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt kiegeszitenem meg azzal ha irányítani próbál, agresszív, sertodekeny.
2019. szept. 27. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nárciszitkus, önző, udvariatlan, figyelmetlen, humortalan, ripacs, harsány, trágár, buta, arcoskodó, agresszív
2019. szept. 27. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Önző, egoista, beképzelt, nagyképű, goromba, lusta, céltalan.
2019. szept. 27. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Ez érdekes, mert én lusta vagyok, flegma, (néha arcoskodó is), egóm van bőven, nincsenek céljaim, beleszarok a világba, nagyon laza vagyok, mégis sok lánynak bejön ez a stílus, mert imádják, hogy ilyen nyugodt vagyok és ellazítom őket is, meg nem akarok görcsösen megfelelni nekik.
2019. szept. 27. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Agresszív, hazug, buta, hatalmaskodó, nincs személyisége.
2019. szept. 27. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Harsány, kimért, kegyetlen, túlpörgős, vagy túlságosan belassult, buta.
2019. szept. 27. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonytalan, félénk, komplexusos, ambíciótlan, tehetetlen, áldozattípus, gyámoltalan, felelősséghárítgató, gyáva, hazug, pofátlan, gyenge, tiszteletlen, udvariatlan, megbízhatatlan, komolytalan, ostoba.
2019. szept. 27. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, és önző.
2019. szept. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!