Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » TikTokon a nők által terjedő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TikTokon a nők által terjedő hülye szöveg?

Figyelt kérdés
Egyre több hétköznapinak látszó nő dumál arról tiktokon hogy autó nélkül a férfi nem férfi. Rohadt idegesítő hogy ezt a példát mutatják a tiniknek a 25-35 közötti nők. A végén tényleg kialakul egy olyan generáció ahol férfi autó nélkül nem kap rajtengedélyt a randira se. 😐😪
2023. dec. 4. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akit érdekelsz nem fogja zavarni, hogy nincs autód.
2023. dec. 4. 08:58
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Lehet venni autót 150.000 Ft-ért is. Gondolom az is jó nekik nem? :) Hisz autó.
2023. dec. 4. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez jön hogy az "igazi jó" csajoknak 20 éves korukra legyen legalább ugyanennyi plasztikai műtétük, és aki gazdag az lehet akkora tahó hogy még beszélni se tudjon, mert az a menő.

Illetve a nők nyugodtan szétszedhetik egymast egy harcsaszájúért is, ha annak van pénze.

Mondjuk tiktokon se ilyeneket nézek, ezekről a rémes tv műsorokról meg csak olvasok, de valóban elég aggasztó az irány.

2023. dec. 4. 09:17
 4/7 A kérdező kommentje:

2

A mondandójukból leszűrve nekik az autó 20 milliónál kezdődik. A többi rosdas vas roncs.

2023. dec. 4. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1. Akit érdekelnél, az otthon ül és nem akar ismerkedni….
2023. dec. 4. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

En erre azt szoktam mondani hogy 1. Akkor o neki is legyen autoja, sot ha elvarja a lakast/hazat akkor azis legyen neki.

2. Ha ezek nincsenek meg nyugodtan elvarhatja akkor is, de akkor szamoljon azzal hogy egy utolso budos rabszolga lesz akinek pofa befog es haztartasi gepnek lesz hasznalva aki mos foz takarit kiszolgalja a ferfi minden kivansagat meg a gyereket neveli. Valamit valamiert. En ezt kerek perec megmondom akarmelyiknek.

2023. dec. 4. 17:46
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Ezzel én is egyet értek.

Nyilván, nem gondoltam mindig így, 20 éves egyetemistaként, nem volt elvárás, de később, mikor már lett olyan pasim, aki eljött értem autóval, hazavitt, vagy mikor már én is megtanultam vezetni, vettem kocsit, szerintem semmi gond nincs azzal, ha nem szeretnék olyan pasit, akinek nincs kocsija és nem visz haza randi után meg ilyenek.

Nem vagyok én szuperhős, hogy órákat buszozzak munka után egy pasihoz.

2023. dec. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!