Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderes bohóckodás vagy örökké egyedül?
Élőben nem tudok alkotni. A netről már több párkapcsolatom is volt, de ez már nem működik, a nők teljesen passzívak minden közeledésre, amit persze én megértek.
Minden téren okés az életem, kivéve a kapcsolatok. Szóval tinder vagy inkább engedjem el?
Nagyon sajnálom a helyzetedet kedves utolsó de én sem találok nőt 23 évesen és lassan 24 leszek. Nem baj, foglalkozok a haverjaimmal és keresek valami magamnak való hobbit és csinálom azt. Nőkről meg szép lassan lemondok mivel nem találok normális nőt és ahogyan írod nagyon nincsen már normális nő ahogyan hosszú párkapcsolatok sem. Bár itt a pasik is hibásak sok dologban mivel hagyják magukat a nőknek kihasználni bár sajna a nőknél van a manipuláló eszköz.
Én már feladom! Amúgy is sajna a legtöbb csak kihasználna ahol csak tudna és kevés az aki tényleg őszintén szeretne.
Az utolsó kettőnek: a következő kérdésekre mik a válszok?
- az elmúlt 1 hétben hány órát foglalkoztál sporttal?
- az elmúlt 30 napban hány társas eseményen vettél részt, ahol több emberrel is találkoztál, beszélgetettek, esetleg volt egy-két idegen?
- az elmúlt 1 hétben mennyi időt foglalkoztál önfejlesztéssel?
- mikor olvastál utoljára?
- mennyi időt töltesz egy nap átlagosan social media felületen?
- van káros szokásod/függőséged? próbálsz tenni ellene bármit is?
- mikor voltál utoljára fodrásznál?
- 28 évesen önálló, független életet élsz (akár albérletben, egyedül)?
- van valamilyen öltözködési stílusod, vagy csak leemeled a legfelső pólót és pulcsit a fiókból?
- ha tinderen nem volt sikered, próbáltál változtatni bármit (képek/leírás variálása, előfizetés, stb)?
- tiszta, rendezett vagy magadra és a környezetedre? mikor takarítottál utoljára a lakásban, mikor tisztítottad meg a cipődet és az autódat (ha van)?
- van aktív hobbid? a netflix, yt, instagram nem számít annak
- mikor mozdultál ki utoljára a komfortzónádból/próbáltál ki új dolgot?
A problémátok megoldásának az első lépése az, hogy rájöjjetek mi a gond. És nem a nők. Vagyis nem kizárólag a nők. Ne haragudj, de siránkozás helyett inkább tenni kéne azért, hogy jó életed legyen egyedül is, és észre fogod venni, hogy a nők idővel részesei akarnak majd lenni így vagy úgy.
#13 Ne haragudj, de ennek mi értelme amit itt összehordtál?
"a nők idővel részesei akarnak majd lenni így vagy úgy" - Egyedül ebben van igazság: tényleg részesei akarnak lenni, méghozzá az anyagi részének. Csak arra kell nekik manapság pasi, hogy pénzelje a luxus életmódjukat.
Az ilyenek mint olvasás például hogy jönnek ide? Képzeld, szoktam esténként olvasni, de azt nem látom mitől lenne több esélyem a nőknél azzal hogy hajnal kettőkor Harry Pottert olvasok.
Az önfejlesztés az micsoda? Ez a kedvencem (karöltve az önismerettel), két megfoghatatlan, definiálhatatlan, légbőlkapott valami, ami lehet puffogtatni mint "jó tanácsot", de semmi konkrétum nincs mögötte.
"28 évesen önálló, független életet élsz" - Nem, nem élek.Ha lenne annyi pénzem hogy 28 évesen önállóan éljek, akkor nőm is lenne. A kettő kéz a kézben jár. és amíg fidesz van, addig 48 évesen se lesz pénzem önálló életre, nem hogy 28 évesen. Ne poénkodjunk már...
Meg is válaszoltad mi a baj veled..
Az önfejlesztés pl azért nem ártana, hogy ne a kormányra fogd, hogy 28 évesen sehol sem tartasz az életben.
#12 Én sem értem ezt a nagy nyavalygásod. Ritkábban olvasom ezt a témát mint mást, de már nem egyszer találkoztam az írásoddal, vagy hozzád hasonló panaszkodóval. Most az ilyen hozzászólásoktól mégis mit vársz? Majd valami nő megsajnál és rád ír ?
13-as hozzászóló teljesen jól leírta a problémát, de könnyebb másra fogni, mint saját magadat fejleszteni. Nem minden nőnél kitétel, hogy a pasi pénzes legyen, vagy kigyúrt, az ilyen szöveggel csak a saját szerencsétlenségedet magyarázod, mikor látni ronda C-s pasit is nővel, akkor arra milyen magyarázatot adsz. Se nem nézett ki jól, se nem volt pénzes akit ismerek, mégis volt nője.
Otthonról is el lehet szakadni, akár albérletbe, és abban a városban se muszáj maradni ha vacak béreket fizetnek. Minden csak rajtad múlik, de könnyebb mást hibáztatni, mint irányítani a sorsod. De gondolom akármilyen nő nem is jó neked, azért ott legyen a top 10-ben. Erre mondják azt, hogy majd felébredsz és rájössz, hogy belelóg a bilibe a kezed.
16-os! A válaszodról a véleményem: "A válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar"
Amúgy meg már nem fogok nagyon a nőkkel foglalkozni, vannak családtagjaim, haverjaim és keresek valami nekem való hobbit!
12-es voltam a szókimondó válaszoló! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!