Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes pasik nagyon rátapadnak egy csajra és nem lehet őket lerázni?
Egyik nap egy srác ismerősömmel beszélgettem, aki azt mondta szerinte a pasik 80%-nak nincs nője, nem talál magának, mert egyszerűen fél lépni, számukra félelmetes leszólítani egy nőt (aki tetszik nekik).
Szerinte a 20% az, aki nagyon jól néz ki, jóképű, tetszik a csajoknak azoknak van sikere.
Ebben azért nem teljesen értek egyet.
Azt mondjuk én is tapasztaltam, hogy aki nagyon jól néz ki arra bukhatnak csajok (nem feltétlen tud csajozni, nem bizti van önbizalma, lehet magát nem találja jónak), de olyat is láttam, a pasi nem volt nagy szám.
Átlagos volt, de olyan dumája, önbizalma, humora volt hogy olvadtak tőle a csajok.
Én mint nő tapasztaltam azt is, hogy életben, közösségi oldalon megtaláltak csávok (mindenféle korú, kinézetű, nemzetiségű, családi állapotú), akiket az Istenért sem bírtam levakarni.
Írkált folyamatosan, ha nem írtam vissza is írt miért nem válaszolok, az életben pedig járkál utánam.
És hiába mondom van barátom, sokukat nem érdekli.
Persze ez hízelgő is lehetne, hogy valaki ennyire teper, de azért van átmenet a között, hogy egy csávó kb. sz&*#rik egy nőre, és a között, hogy rá ran ragadva a csajra és kb. minden mozdulatáról tudni akar.
Főleg olyan csajok, akik sokszor lettek ghosting-olva, félreérthetik, és azt hiszik ha egy pasi így rájuk tapad, az jó dolog, és ez a ragaszkodás formája.
Nem feltétlen van így.
Kérdezem én, ha sok pasi ennyire fél egy nőt leszólítani, miért van az, egyes pasik olyan szinten ráakaszkodnak egy nőre (nemhogy leszólítja), hogy többszöri elutasítás után is tapad? Mitől van ez?
Kíváncsi vagyok elsősorban pasik válaszára.
Ez nem ennyire fekete fehér.
Vannak barmok akik tapadnak bárkire, ha az visszaír nekik. Vagy ha csak tetszik nekik az adott nő, akkor is. Lájkolgatnak, kommentelgetnek minden kép alá kéretlenül, nem veszik észre magukat. Ez a szánalmas kategória.
Viszont sok olyan eset van ahol kifejezetten a nő kereste fel az adott férfit. Akár teljesen kölcsönösen folytak a korábbi előzmények, ismerkedés, flörtölés, agyhúzás, felhőztetés, majd a nő hirtelen 180 fokos fordulatot vesz, és minden magyarázat nélkül elkezdi semmibe venni a másikat. Többnyire mert épp számára más éppen érdekesebb emberekkel csinálja ugyanezt. Sok férfi ezt zokon veszi, és hibásan tapadni kezd, holott inkább hagyni kéne az ilyen fajta nőket mert átverte őket és nem érdemlik meg a figyelmet. Ehelyett tapadnak és elszámoltatják. Ez valóban hiba, de lássuk meg, sokszor nagyon is volt előzménye, még ha tipikusan a legtöbb ilyen esetben a nő tagadja is, és úgy állítja be hogy a semmiből jöttek.
Sok ilyet láttam, meg ártatlan nőt aztán még meg is mutatta a chat beszélgetések előzményeit. Hát az minden volt csak ártatlan nem. Ez az érme másik oldala.
Szerintem nincs olyamln hogy félnek leszolitani a nőt
Szorakozóhelyen bármikor odajön bárki.
Akkor szivesen cáfolom ezt egyből
Én pl eléggé félek, annak ellenére is hogy csomó sikerem volt már
Jo 1-es, ilyen is biztos van, én nem ezt tapasztaltam.
Az hogy elakad a beszélgetés, és a csaj másokkal is beszélget mert valakit talán érdekesebbnek talál/jobban bejön neki, én inkább azt szoktam látni ha a csaj nem ír és mással beszélget, a pasi se erőlteti meg magát, az se ír.
Én olyanokat tapasztaltam, hogy pl. közösségi oldalon csoportban hirdetést feladok (majdnem mindegy miért, eladás pl.), és semmi köze nincs az ismerkedéshez, kapok hivatlanul pasiktól üzeneteket amikben egyértelmü ők akarnak valamit.
Udvariasan, semlegesen válaszolok, csak aztán átmegy zaklatásba (hiába írom nem, nekem van barátom), olyan szinten tapadt némelyik hogy tiltanom kellett.
Ezt nem értem olykor.
Biztos vannak esetek a csaj se ártatlan, de olyan is van a csaj nem adott rá okot, a csávó mégis tapad.
"Én olyanokat tapasztaltam, hogy pl. közösségi oldalon csoportban hirdetést feladok (majdnem mindegy miért, eladás pl.), és semmi köze nincs az ismerkedéshez, kapok hivatlanul pasiktól üzeneteket amikben egyértelmü ők akarnak valamit."
Mondjuk nem model pozokba kellene vagni magadat ha ruhat arulsz , mert egy eibinek tunsz tole aki tars keresokent hasznalja a facebook elado csoportjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!