Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg internetes ismerkedésnél a férfiak miért kérdezik meg azt sokszor, hogy "egy ilyen szép lánynak hogyhogy nincs barátja"?
Vagy lehet hogy ezt mások nevében írtad? Akkor bocsi bocsi, akkor ezt azokra értem akik így gondolják:
"Inkább azt döntik el, vagy "tudják" hogy minden nőnek van valamilyen kapcsolata, ha nem barátja, akkor szexpartnere. Es aki azt mondja nincs, az hazudik."
Ez tapasztalat. A nem szimpatikusaknak azt mondtam van barátom, és nem érdekelte őket. Akkor kaptam hasonló mondatokat.
Szóval nem 3 agysejtem van, hanem kb 25 év tapasztalatom.
De nem vezetek se.mi internetes sz.rságot, nyugi :D
Amikor a társkeresőn olyan nők vannak, akik elvárják, hogy ne "Szia! Hogy vaggyal" induljon a kommunikáció, ugyanakkor kb. a férfinek kihallgató tisztet kell játszania, mert a nő nem képes megerőltetni magát hogy kommunikáljon, hanem jó ha egy szavas válaszokkal terheli a férfit, hát az valóban kerülni való. Ellustult a női nem, valljuk be. Persze lehet jönni hogy az férfiak meg szexet akarnak, intim képeket kérnek/küldenek, de amíg ilyenek a nők ott, addig kiegyenlített mezőnyről beszélhetünk.
Épeszű nő nem lát bele a "Hogyhogy ilyen szép lánynak nincs barátja" kérdésbe ilyen paranoiás gondolatokat, hogy
"Azt hiszik, hogy minden csinos nőnél kígyózó sorok állnak, csak válogatniuk kell. Ha ennek ellenére szingli vagy, akkor gond van veled.
Az ilyet jobb is, ha tiltod. Tipikus lúzer, akinek semmi önbizalma és beszippantotta az incel ideológia."
Ilyet csak csalódott, férfigyűlölő önbizalom hiányos feminőcik látnak bele, akivel nem dél-amerikát fogja ki az ember, hanem had ne mondjam mit. Tehát őket is kerülni kell. Bár nehéz mert egyre több van.
Akik a legnagyobb áldozatai ezeknek, a ténylegesen normális nők, akik az ilyen fúriák miatt nem találnak maguknak párt, úgyhogy be lehet fejezni ezt a hozzáállást.
"csalódott, férfigyűlölő önbizalom hiányos feminőcik"
Enyhén paranoid vagy nem? 🤣
Remélem álmodban azért nem üldöz a gonosz 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!