Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ismerkedési szakasz alatt picit úgy érzem már kevésbé "teper" vagy érdeklem?
10. Egyaltalan nem. 3. Randira az ember el birja donteni hogy kihez vonzodik szexualisan es kihez nem. Mukodik e a kemia vagy sem. Es itt most ne az elethosszig tarto kapcsolatokrol beszeljunk.
"Ha minden harmadik randimon lefeküdtem volna a pasikkal akkor meg az lenne a baj, hogy túl sok pasival voltam. :D"
Amit te irsz az megin mas. Te azt irod hogy fuvel faval lefekszik az ember, de itt nem a mennyisegrol volt most szo, hanem arrol, hogy ha az ember ismerkedik, akkor ha igazan vonzonak talaljak egymast es kivanjak, nem fognak heteket honapokat varni. Es az hogy az adott illetovel lefekszel 3. Randin nem jelenti azt hogy ossze kell fekudni mindenkivel:D. Ha a szex meg nem jo, felesleges is huzni egymas idejet mert abbol ugysem lesz mar semmi.
Az a no amelyik lefekszik x Jozsival akar elsore vagy harmadjara, az abszolut nem jelenti azt hogy y Jakabbal is. Y Jakabot meg lehet hulyiti honapokig hogy " én nem olyan lany vagyok. Hagyjuk mar:D
Szoval akkor fekudjek le vele, hogy ne hagyjon alabb az erdeklodese, vagy mi?😄
Keres meg azert, beszelunk, hiv talalkozni, csak nem olyan intenzitassal.
Ja értem, szóval csak akkor gáz lefeküdni a pasikkal a harmadik randin ha nem ti vagytok azok. :D
Vegyük az elmúlt 5 évemet, legalább 15 harmadik randim volt. Az évente 3 ismerkedést jelent, szóval nem a fűvel fával kategória lett volna. De ha lefekszem minddel és közlöm hogy az elmúlt 5 évben 15 palival feküdtem le, mert senkit nem akartam "hülyíteni" hosszas várakoztatással (hogy a ti logikátokat használjam) azzal nincs semmi baj. :D Vagy ha csak minden harmadikkal fekszem le és 10 pasi volt, az is sok.
De ha azt mondom hogy én nem szoktam lefeküdni senkivel a 3. randin az gáz és álszent vagyok.
A kémia meg bocs de egy perc alatt eldől, és nyilván nincs se második se harmadik randi ha nincs meg.
16. Ha ennyi pasival randiztal miert nem lett legalabb folytatas valamelyikkel? O hibaja vagy a tied? Azt mondtad hogy az elmult 5 evben legalabb 15 randid volt, es hogy a kemia amugy percek alatt eldol ami igaz is, de akkor abbol a 15 bol hogy nem lett hosszu tavu egyik se?
Hogy az en peldamat mondjam. Nincs olyan no aki legalabb 3 alkalom utan ne lenne dughato, csak nem mindegy kinek. Erre egy nagyon is elethu pelda. Anno talalkoztam egy csajjal meg par eve. Elsore lefekudtunk. O tobbet akart volna, en nem igy abba maradt az egesz.
Ra 2 ev mulva az egyik ismerosom a kondibol ugyan ugy fuzte a csajt, es minden baja volt hogy mar lassan egy honapja viszi a csaj segget ide oda, kolt ra, de talan meg csok sem volt. Amikor meg felhozza a lanynak vagy csak utalgat ra hogy mar jolenne ha nala aludna vagy lenne valami, a csaj eloall mindenfele hulyeseggel kifogasokkal hogy neki ido kell o nem olyan. Ezek utan nekem senki ne szoljon semmit se:D Ja es biztos mar voltam enis a masik oldalon.
19. Nem erted a lenyeget de mindegy nem is magyarazom tovabb:D
Epp errol van szo hogy harmadik randinal mar boven kiderul hogy mennyire vonzodik egymashoz a ket ember. Es sajat tapasztalatbol mondom hogy teljesen mindegy milyen beallitottsagu norol van szo, mindenkinek van egy olyan idealja partnere akivel alig varja hogy agyba bujjon, es azzal nem fog honapokat varni. Persze lehet nyomni az alszent dumakat de felesleges. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!