Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan, hol ismerkedett meg a párjával 30 felett?
Egyetemen.
Másikat rosszlányokon.
#12 Lol. 😂
De te legalább normális értékrendű nőszemély vagy, nem úgy, mint a többi ribizli.
#15 Attól függ, mit tekintünk normálisnak...
Sokan úgy gondolják, hogy csak emiatt, illetve ennek hiánya miatt nem oké "eldobni" olyanokat, akikkel amúgy tényleg semmi baj nincs a világon, sőt, egyik-másikról szinte csak szuperlatívuszokban lehetne beszélni. Én ezt az álláspontot is validnak tekintem, még ha nem is vagyok képes ennek megfelelően működni. Aztán ki dönti el, melyik a normális? Ki tudhatja? Nem olyan egyszerű ez.
#16 Nézd, te legalább tudod magadról, hogy ez probléma és nem mondasz olyanokat, hogy "az összes pasi szemét", pedig valójában magadat kéne hibáztatnod a saját elszúrt döntéseid miatt.
Mások pont fordítva gondolkoznak: előbb legyen meg a kémia, aztán majd kiderül, hogy milyen a személyisége, vagy "majd a kedvemért megváltozik"...
"A külső megfog, a belső megtart", ez ugye a tipikus proliribizli értékrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!