Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan, hol ismerkedett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan, hol ismerkedett meg a párjával 30 felett?

Figyelt kérdés
Vagy ha még nincs senkid, akkor hol próbálsz ismerkedni?

2023. nov. 29. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Egyetemen.

Másikat rosszlányokon.

2023. nov. 30. 05:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Más lehetőség híján neten próbálok. Nincs rossz tapasztalatom, eddig szerencsésen sikerült kiszűrni minden gáz alakot. Akikkel találkoztam, azokra egy rossz szavam nem lehet és szerintem senkinek sem. DE kémia soha nincs senkivel. 😞
2023. nov. 30. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Dettó mint a 12-es. Férfi vagyok.
2023. nov. 30. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Facebook társkeresőn.
2023. nov. 30. 10:11
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#12 Lol. 😂

De te legalább normális értékrendű nőszemély vagy, nem úgy, mint a többi ribizli.

2023. nov. 30. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 Attól függ, mit tekintünk normálisnak...

Sokan úgy gondolják, hogy csak emiatt, illetve ennek hiánya miatt nem oké "eldobni" olyanokat, akikkel amúgy tényleg semmi baj nincs a világon, sőt, egyik-másikról szinte csak szuperlatívuszokban lehetne beszélni. Én ezt az álláspontot is validnak tekintem, még ha nem is vagyok képes ennek megfelelően működni. Aztán ki dönti el, melyik a normális? Ki tudhatja? Nem olyan egyszerű ez.

2023. nov. 30. 11:15
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

#16 Nézd, te legalább tudod magadról, hogy ez probléma és nem mondasz olyanokat, hogy "az összes pasi szemét", pedig valójában magadat kéne hibáztatnod a saját elszúrt döntéseid miatt.

Mások pont fordítva gondolkoznak: előbb legyen meg a kémia, aztán majd kiderül, hogy milyen a személyisége, vagy "majd a kedvemért megváltozik"...

"A külső megfog, a belső megtart", ez ugye a tipikus proliribizli értékrend.

2023. nov. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!