Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni tinderes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni tinderes zaklatókkal?

Figyelt kérdés

Nem is feltétlenül hívnám őket tinderesnek, de mind onnan talál meg. Elég átlagos nevem van, ha nincs közös ismerősünk elég nehéz megtalálniuk Facebookon, de mégis mindig betalálnak. Tinderen nem véletlenül nem matcheltem velük, de utána mégis rám írnak messengeren. Ennyire nem gondolnám magam nagy számnak, jobb napjaimon is max egy 10/6-os vagyok :D

Most már hónapok óta le van törölve a tinder, mégis a mai napig megtalál 1-2 pali, hogy ott talált meg, beszélgessünk.

Van konkrétan egy pasi, ő már hónapok óta zaklat, írogat, hívogat, képeket küldözget. Ha letiltom egy profilon, ír a másikról. Más is járt már így? Mit lehet ezekkel kezdeni? Főleg az utóbbi zaklatóval, esetleg nem lehet feljelenteni, vagy teljesen hülyeség?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. nov. 29. 16:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
89%

"tele vagyok csajokkal"

Peeersze pocok, max. a két kezedet ismered behatóan. XD Ha a fene sok pénzed is annyira hihető, mint a csajod, akkor új alsógatyára sem telik neked. :D

2023. nov. 29. 19:55
 32/32 anonim ***** válasza:
89%

"Kilóra megveszem a kelyhed babám"

A "kelyhemmel" állva pisilek, de nem eladó. XD

2023. nov. 30. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!