Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni tinderes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni tinderes zaklatókkal?

Figyelt kérdés

Nem is feltétlenül hívnám őket tinderesnek, de mind onnan talál meg. Elég átlagos nevem van, ha nincs közös ismerősünk elég nehéz megtalálniuk Facebookon, de mégis mindig betalálnak. Tinderen nem véletlenül nem matcheltem velük, de utána mégis rám írnak messengeren. Ennyire nem gondolnám magam nagy számnak, jobb napjaimon is max egy 10/6-os vagyok :D

Most már hónapok óta le van törölve a tinder, mégis a mai napig megtalál 1-2 pali, hogy ott talált meg, beszélgessünk.

Van konkrétan egy pasi, ő már hónapok óta zaklat, írogat, hívogat, képeket küldözget. Ha letiltom egy profilon, ír a másikról. Más is járt már így? Mit lehet ezekkel kezdeni? Főleg az utóbbi zaklatóval, esetleg nem lehet feljelenteni, vagy teljesen hülyeség?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. nov. 29. 16:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%
Mit válogatsz? Legalább valakit érdekelsz, jaa hogy az a csávó nem 10/9 és nincs pénze. Bocs, az már nem is kell. :D
2023. nov. 29. 16:31
 2/32 A kérdező kommentje:

Már azóta van párom, de kedves a feltételezés:D

Csak ha visszautasítottam, először azért, mert nem az esetem, majd azért, mert már van párom, amúgy is mindegy, akkor miért nem lehet elfogadni, hogy én nem szeretnék tőle semmit?

2023. nov. 29. 16:33
 3/32 anonim ***** válasza:
1%
Küldd rá a pasidat, biztos van pénze felbérelni valakit aki megrendezi a tagot, azt akkor majd nem írogat. :D
2023. nov. 29. 16:35
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Kedves frusztrált, incel válaszoló. Ha ennyire zavar, hogy szarul keresel, mi lenne ha tennél ellene?
2023. nov. 29. 16:40
 5/32 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz? Én megveszlek kilóra szerintem. Balmain cuccaim vannak, te a márkát se ismered ember, nézd csak meg mennyibe kerül. :'D

Én csak szimplán meguntam a pénzleső, csóró csajokat, ezért írtam ezt. Engem is mindig leakarnak húzni, uncsi.

2023. nov. 29. 16:43
 6/32 anonim ***** válasza:
90%

5

Tudod, aki a belső értékeivel nem tud hódítani, annak legalább a pénzére rárepülnek. (márha tényéleg lenne neked)

2023. nov. 29. 16:49
 7/32 anonim ***** válasza:
0%
Van, és csajom is van. A pénz nagy úr, bármilyen nőt megkaphatsz vele. Mindek az kell, sok mindent elfelejtet :D
2023. nov. 29. 16:51
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
A hónapok óta üzengetőnek megírnám, hogy az üzeneteket a különböző profilokról mentettem, és ha még egyszer bárhonnan bepróbálkozik, akkor megy a rendőrségi feljelentés. Nyugodtan feljelenthetnéd egyébként, bőven kimeríti a zaklatás fogalmát.
2023. nov. 29. 17:02
 9/32 anonim ***** válasza:
81%

#7: "A pénz nagy úr, bármilyen nőt megkaphatsz vele."

Ez alatt azt érted, hogy

1, kivétel nélkül bármely nőnemű személyt,

2, vagy hogy bármilyen (úgymond) "típusú" nőt?

2023. nov. 29. 17:07
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
1es opció nyer. Minden nőt a pénz motivál, hidd el. :)
2023. nov. 29. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!