Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időbe telik kitörni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telik kitörni a barátzónából, azoknak akik nem teszik meg egyből?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok érdekelnek főleg. Nekem sajnos nagyon nehézkesen megy, hiába tudom már rég ésszel, hogy semmi értelme a dolognak.

2023. nov. 28. 13:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%

16#

Imádnivaló!

Ezt kéne minden barátzónás buta játékokba beleálló buta férfinak megtanítani, mint lekoptató szöveget.

Csak az a baj hogy az ilyen férfiak általában nagyon sügér emberek. A kérdezőt becsülöm mert felismerte a hibáját

2023. dec. 6. 22:59
 22/31 anonim ***** válasza:
...legalább
2023. dec. 6. 22:59
 23/31 anonim ***** válasza:
54%

Még mindig nem értem a 16-ost, hogy mióta hívják becsületnek, ha csak és kizárólag azzal a nővel állsz szóba, vagy vele rendes, vagy veszed emberszámba, akit meg akarsz dugni. Ja őt se mert ő meg csak szexre kell.

Ez nem becsület hanem az alapvető becsületesség hiánya. Miért kell minden nőnek leborulni előtted? Vannak akik nem vonzódnak hozzád, mások meg igen, de azokat se kell utálni akik nem, vagy éppen akkor nem.

Ja ezt is töröltessétek! Az hu de becsületes megint. Becsület...

2023. dec. 6. 23:19
 24/31 anonim ***** válasza:
27%

Hát igen itt is látszik hogy a nők egyvalamit nem ismernek, ez pedig a becsület.

Azaz hogy minket mint ember becsüljenek emberi mivoltunkban. Mivel emberi mivoltunkhoz hozzá tartozik az ember neme és szexualitása is, ezért aki ezt nem hajlandó tiszteletben tartani és barátosat játszik egy ellenkező neművel az nem becsül, nem adja meg az embernek járó becsületet, és kihasználja a másikat.

Az ember becsületének védelmében pedig ki kell iktatni az ilyen embereket az életéből. Az ilyen emberek mérgezik a másik ember lelkét. Ha hagyja magát az ember hogy játszanak vele akkor elveszett a becsületével együtt

2023. dec. 6. 23:32
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
És amúgy ha össze akarsz jönni életed csillámpónis szerelemkirálylányával, és őt egész életében minden ellenkező nemű kiiktatta, aki iránt valaha is szimpátiát érzett de nem érzett egyértelmű vonzódást? Vagy épp semmilyen vonzódást nem érzett, vagy csak nem volt meg az ami kell a kapcsolathoz? Akkor szerinted életed jövendőbeli szexszimbóluma és a nagybetűs nőd milyen életet élt addig? Csak a barátnőkkel kommunikált, szuper, tök hülye lesz ahhoz hogy mit is akarsz tőle és mit miért mondasz, meg eleve nem is fog bízni benned.
2023. dec. 7. 00:15
 26/31 anonim ***** válasza:
40%

25#

Te mi a szent 💩ról beszélsz amúgy?

Te sem tudod igazából

2023. dec. 7. 00:29
 27/31 anonim ***** válasza:
87%
23. Persze ez termeszetes dolog hogy nincs olyan ember aki mindenkinek tetszik, ensem jovok be mindenkinek, bar 20 eves koromtol mar sosem volt gondom a csajozassal. En nem csak azokat a noket veszem emberszamba vagy vagyok rendes akiket megdugnek, azzal is rendes vagyok aki nekem nem az esetem mar csak embersegbol is. De ha pl azzal a cellal talalkozom hogy randizzak valakivel eleve es amugy meglehet hogy nem vagyok epp az esete, de nekem tetszik es felajanl egy barati kapcsolatot, abba a pillanatba offolom. Foleg akkor ha en meg vonzodom hozza. Mindenki tudja hogy ez a "legyunk batatok" szoveg lekoptatos duma, ferfi no kozott amugy sincs baratsag hosszu tavon. A ferfi becsuletem meg annyit takar, hogy nem fogok palimadarkent loholni utana mint "barat" akinek ha epp olyan napja van kionti a lelket, sot ami jobb, elmondja hogy epp talalkozott egy jokepu pasassal akivel megvan az osszhang ratalalt a szerelem en meg ott uljek megalazo pozicioba tudvan hogy egyoldalu reszemrol fele a dolog, es pont az o kiszemelt alfa hime fogja dugni, engem meg egy kis ari baratnak tart ha epp nincs bika. Ahogy jon, meg addig voltam barat utana levan szarva az ember:D Ezert is amikor egy no valakit friend zone ba rak, abba a pillanatba meg kell szakitani vele a kapcsolatot, ha tobbet erzel iranta nem mukodik a baratsag meg amugy se. Nokkel egy dominans ferfi nem baratkozik. Es en annak tartom magam. Ennyi. Az, hogy az ember rendes a kolleganojevel meg nem jelenti azt hogy baratok. Nem letezik szamomra no ferfi baratsag.
2023. dec. 7. 01:10
 28/31 anonim ***** válasza:
57%

A nő barátzónáz te meg hagyod.

Ugye világos hogy mindketten kelletek ehhez és ha valamelyikőtöknek ez nem pálya már vége is? Ne legyél durva, de mondd meg neki hogy neked több kell és ha ez őt nem érdekli akkor nem fogsz vele kapcsolatban lenni semmilyen formában.

2023. dec. 7. 22:10
 29/31 anonim ***** válasza:
52%

"Ne legyél durva"

A kérdést olvasva ezzel nagyon nem értek egyet. Esetleg úgy korrekt hogy ne legyél erőszakos, de durvának mindenképpen legyen a kérdező durva, mert másképpen benneragad egy ilyen reménytelen helyzetben. A lehető legdurvábban kell közölni a hölgyikével hogy nincs semmiféle barátság, ha nem képes őt férfiként kezelni akkor tipli van, ne nézze őt madárnak!

Ha tovább aranyoskodik, akkor a csaj mézesmázas szöveggel lecsendesíti és folytatódik az úgynevezett "barátság"

Undorító jelenség!

2023. dec. 7. 22:26
 30/31 anonim ***** válasza:
30%

30# vagyok

Nem értem engem miért vettél bele, sosem hagytam magam barátzónába tenni!

A kérdező viszont szerelmes, ezért nem fog tudni határozottan fellépni a lánnyal szemben. Buta vagy ha ezt nem látod.

Ezért tanácsoltam hogy legyen durva amennyire csak tud, hogy megtörje a lányt is, hogy az ne akarjon játszani vele

A kérdezőnek ez a megoldás, nekem nincs erre szükségem

2023. dec. 8. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!