Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi időbe telik kitörni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időbe telik kitörni a barátzónából, azoknak akik nem teszik meg egyből?

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok érdekelnek főleg. Nekem sajnos nagyon nehézkesen megy, hiába tudom már rég ésszel, hogy semmi értelme a dolognak.

2023. nov. 28. 13:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
38%
Azt, hogy ekezettel irok vagy sem, azt en dontom el, nem te. Te legfeljebb nem olvasod el, szived joga. Melyik resze volt gyulolet?
2023. nov. 28. 20:38
 12/31 A kérdező kommentje:
Segítsek beállítani?
2023. nov. 28. 22:27
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
#12 Fú baszki :D :D Ilyen tenyérbemászó arroganciával ne csodálkozz a barátzónán. :D
2023. nov. 29. 04:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

A baratzonabol sehogy sem lehet kitorni. Van olyan, amikor esetleg osztalytarsak, munkatarsak eloszor baratok lesznek, aztan ferfi no kozt kialakul a szerelem, csak hogy az nem olyan baratsag, hanem szepen lassan kialakul koztuk egy szimpatia, es egymasba szeretnek.

Arrol amirol te beszelsz, a friend zone, amikor a pasit a no berakja baratzonaba mert rohadtul nem vonzodik hozza mint pasihoz, de amugy jo vele elutni az idot. Hagy a pcsaba

2023. nov. 29. 21:53
 15/31 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont ezt gondolom. A kitörést úgy értettem, hogy végleg megszabadulni a csajjal való kapcsolattól.
2023. nov. 29. 22:18
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
15. Nalam ketszer volt ilyen mind a kettonek azt mondtam hogy a joisten azer teremtett a ferfinak fszt, a nonek pnat hogy osszedugjak. Mindenki baratkozzon a maga nemevel, bennem a ferfit lassak ne a baratot. Persze en voltam a bunko, tatott szajjal neztek, de otthagytam mind2 ot. Becsuletem legalabb megmaradt.
2023. nov. 29. 22:24
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan, többé nem veszed figyelembe semmilyen formában.
2023. dec. 6. 15:16
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem értem ilyenkor ezt. Nincs másik nő? Ha van, mit zavar hogy valakivel jóban vagy? Komolyan. Lehet alakulna más csajjal és a baráti lánytól fogod megkérdezni mi mit jelent az alakuló kapcsolatodnál. Ja de nem, rettegjünk a barátoktól.
2023. dec. 6. 17:03
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
16-os minősíthetetlen.
2023. dec. 6. 17:05
 20/31 A kérdező kommentje:
Pedig a 22:24es egész jól leírta.
2023. dec. 6. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!