Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nőkhöz pénz kell" vs "Nőkhöz nem kell pénz" gondolkodású férfiak mit gondolnak egymásról?
Aki azt mondja, hogy a nőkhöz pénz kell, én azt anyagiasnak és felszínesnek gondolom.
Persze elfogadom, hogy az ilyennek olyan nő kell, aki őt a pénzéért szereti... csak... akkor minek morog azon, hogy pénzéhes nőket talál meg?:D
Mert perse ahogy 1es írja, a "nők" nem homogén massza. Van olyan nő akihe zpénz kell és van amelyikhez nem. Csak azt látom, hogy aki a pénzével próbál nőt találni fel van háborodva, hgoy azokat a nőket találják meg, akik pénzt akarnak:D
#4-essel értek egyet.
A külső kompenzálja a pénzt.
Ha nem nézel ki elég jól, és csak az átlagot keresed (a valódit, nem a KSH-sat meg a gyakorisat) akkor az esélyed nagyon halvány...
De mindenféle nő van ahogy mindenféle férfi is. Ez így van rendjén.
Aki mindig is gazdag volt, mert alapból mondjuk a család is az, az soha nem fogja megérteni teljes mértékben azokat akik nem elég gazdagok.
- Van olyan nő aki a külsőtől el tud vonatkoztatni és a pénz elég, a jómód ésatöbbi.
- Van olyan nő akinek elég ha a pasi sármos jól néz ki és mellé elég egy átlag kereset ---> személyesen ezt tapasztalom leginkább! Ebből látok többet. (ha levesszük a celebeket meg az ostoba sztárokat)
- Van olyan nő is akinek mindkettő kell, jóképű is legyen és jól is keressen ---> na ilyen pasiból kevés van.
És hát van azaz oly nagyon kevés nő, akit mindenki keres akinek elég egy nem jóképű de nem is csúf fejű pasi aki átlag keresettel rendelkezik, ahol a nő is dolgozik és közösen tudják megteremteni a lakást, házat vagy egy új autót. Ők általában bújócskát játszanak :)
A nőkhöz igenis sok pénz kell mert már számtalanszor megtudhattuk, hogy ők nem vizuális típusok mint a pasik és a férfi pénzére gerjednek be.
Ha ez nem így lenne akkor aitt a nők nem bömbölnék habzó szájjal, hogy nettó 600e CSAK alap és amelyik pasi nem tud ennyit keresni az életképtelen
Én is úgy gondolom, ahogy a 4-es. Rengeteg olyan kérdést láttam itt már, ahol erről panaszkodtak, hogy anyagias szinte az összes nő, akivel ismerkedtek, és előbb-utóbb kibukott belőlük valamilyen formában, hogy az anyagiakat nézik a férfinál (pl. egy 40+-os férfi azt írta 1-2 hete, hogyha rákérdeznek és elmondja a munkahelyét, onnantól a többség azon nyomban, és végleg felszívódik). Azt azonban egyik ilyen kérdésnél sem láttam (egynél sem), hogy leírta volna valamelyikük, hogy ő vonzó külsejűnek tartja magát, vagy a nők annak tartják. Így én is arra tudok tippelni, amit a 4-es írt, hogy aki kevésbé vonzó külsőleg (magasság, arc, testalkat, ruházat), annál sokkal valószínűbben fognak előkerülni az anyagi dolgok, mint kompenzáció. És ha őszinte akarok lenni, az én tapasztalatom is ezt mutatja vonzó külsejűként, tök őszintén mondom, az anyagi dolgok, egzisztencia még csak fel sem merült egyszer sem, pedig aktív társkereső időszakomban rengeteg nővel ismerkedtem (online beszélgetések, videochatek, személyes randizások formájában), mire megtaláltam a mostani barátnőm. Akinek egyébként szintén másodlagosak az anyagiak, ő 230 ezret, én 300 ezret keresek, de amikor megismerkedtünk, még nála is rosszabbul kerestem. Ő is elmondta többször, elég világosan, hogy előttem akikkel randizott, hiába voltak normálisak, kedvesek, de a vonzalom nem volt meg az ő részéről. Rajtam is gyakran dicsér külsőbeli dolgokat, pl. kezem, szemem, vagy szeret a hajamba túrni, vagy cukinak hív, ilyesmik. A nők szeretik az apróbb részleteket is egy férfin, ezt csak úgy hozzátettem érdekességképp.
Visszatérve: Én sokáig azt gondoltam, hogy ezek az emberek valamit nagyon benéznek, és csak tévesen HISZIK, hogy erősen nézik náluk az anyagiakat, de egyes esetekben, pl. amit zárójelbe írtam, nem lehet másra gondolni, az ő kérdésénél a kommentelők se kezdtek hitetlenkedni, hisz egyértelmű volt a története alapján, hogy az általa megismert nők tényleg munkahely meg anyagiak miatt építik le. Annyi ilyen sztori van/volt itt is, meg mesélések alapján is, hogy valami alapjának biztos kell lennie az ilyen történeteknek. És nekem is erős a gyanúm, hogy azoknál kerülnek elő az anyagiak erősebben, akikhez külsőleg kevésbé tudnak vonzódni nők ("ha már nem vagy vonzó, legalább ebben legyél erős" alapon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!