Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen miért volt elég a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért volt elég a férfinak csak jó anyagi körülményeket felmutatni egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 09:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

19

A külsőről írsz. TÖk mindegy, hogy az súly, vagy valami más. A kövér nőket is a kinézetük miatt vegzálod. Ugyanaz.

2023. nov. 27. 12:33
 22/34 A kérdező kommentje:
Én egy szóval se szidtam most a kövér nőket. Max annyit írtam, hogy nem vonzódom hozzájuk az még NEM sértés.
2023. nov. 27. 12:34
 23/34 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de mennyire van rendben az önértékelésed, egészséges önbecsülésed, ha neked elég lenne, ha egy nő csak azért lenne veled, mert jól keresel? Azt érzed, hogy ez minden, amit egy párkapcsolatban nyújtani tudnál?

Ha találnál egy ilyen nőt, nem éreznéd azt, hogy nem számít a személyiséged, az egyéniséged, az egyediséged, és gyakorlatilag felcserélhető vagy bármelyik másik férfira, aki hozzád hasonlóan, vagy esetleg még jobban keres?

Én nő létemre biztos nem tudnék párkapcsolatot elképzelni olyan férfival, akinek - a példa kedvéért - annyi elvárása lenne egy nő felé, hogy nézzen jól ki, és semmi más nem számítana neki. Ez a szememben gyakorlatilag az igénytelenség szintje lenne bármilyen nemű ember részéről.

Az eddigi tapasztalataid alapján egyébként mi az az elvárás a nők részéről, amit miatt nem érzed magad sikeresnek társkeresés terén?

2023. nov. 27. 12:36
 24/34 A kérdező kommentje:

"ha egy nő csak azért lenne veled, mert jól keresel?"

Nekem rendben van ha egy csaj főként csak emiatt indul el egy kapcsolat. Persze azért lehessen vele közös programokat csinálni mint pl mozizás, kirándulás stb... meg az érdeklődési körünk.

"annyi elvárása lenne egy nő felé, hogy nézzen jól ki"

Most ősszintén te pasiként te le akarnál feküdni egy olyan nővel akinek külsejére nem csak vagy csak nehezen izgulsz fel?

Én férfiként nem akarnám de az a nők részéről is ok.

2023. nov. 27. 12:49
 25/34 anonim ***** válasza:
63%
14: 100 éve sem volt kötelező házasodni és nem kellett ellene kifogásokat gyártani, hogy valaki mért nem házasodik.
2023. nov. 27. 12:52
 26/34 anonim ***** válasza:
63%

24

"Most ősszintén te pasiként te le akarnál feküdni egy olyan nővel akinek külsejére nem csak vagy csak nehezen izgulsz fel?"

Akkor most légy szíves, fuss neki újra, és próbáld meg értelmezni, amit írtam:

"Én nő létemre biztos nem tudnék párkapcsolatot elképzelni olyan férfival, akinek - a példa kedvéért - annyi elvárása lenne egy nő felé, hogy nézzen jól ki, és semmi más nem számítana neki."

2023. nov. 27. 13:37
 27/34 anonim ***** válasza:
85%

"Most ősszintén te pasiként te le akarnál feküdni egy olyan nővel akinek külsejére nem csak vagy csak nehezen izgulsz fel?"

Biztos nem, de lenne bennem annyi logika és következetesség, hogy a nőktől sem várnám el ugyanezt, vagyis nem sérelmezném, hogy nem elég a pénzem a meghódításukhoz.

Te miért alkalmazol kettős mércét ebben a kérdésben?

2023. nov. 27. 13:41
 28/34 anonim ***** válasza:
71%

22

Így van. És az sem sertés, hogy nekünk is számít a külső.

2023. nov. 27. 16:34
 29/34 A kérdező kommentje:
Nem nem számít. Itt a nők csak és kizárólag penzügyi elvárásokat fogalmaznak meg.
2023. nov. 27. 16:37
 30/34 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy NEKED nem sértés de sok feminista femcelnel igenis az elég csak megnézni, hogy nekem támadt a #17 meg a #18 már csak azért mert szóba mertem hozni a témát és egyből elkezdték boncolgatni a külsőmet úgy, hogy egy szót sem írtam róla.

Arról nem is beszélve, hogy a #23 is sértésnek vette ezt.

2023. nov. 27. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!